Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Επίσκεψη Σκούπουρα σε Θινάλι και Κασσιώπη

Ενημερωτική συνάντηση για θέματα κοινωνικών παροχών και δράσεων που υλοιποιεί ο Δήμος θα πραγματοποιήσει ο Αντιδήμαρχος Ανδρέας  Σκούπουρας στις Δ.Ε Θιναλίων και Κασσιώπης.


Ο Αντιδήμαρχος Πρόνοιας, Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού, Ανδρέας Σκούπουρας και το αρμόδιο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτικών Ισότητας των Φύλων και Εφαρμογής Προγραμμάτων Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Κέρκυρας διοργανώνουν μία σειρά ενημερωτικών συναντήσεων με τους κατοίκους όλων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Κέρκυρας για τα θέματα κοινωνικών παροχών και δράσεων που υλοποιεί ο Δήμος, με σκοπό την πληροφόρηση των πολιτών για την εξυπηρέτηση των αναγκών τους.
H τρίτη ενημερωτική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στη Δημοτική Ενότητα Θιναλίων και Κασσωπαίων, την Παρασκευή 3 Απριλίου στην αίθουσα του ΚΕΠ του Δημαρχείου Αχαράβης από 11.00 έως 13.00 και καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι κάτοικοι της περιοχής και οι Πρόεδροι των Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων να παραβρεθούν.

1 σχόλιο:

  1. στο κέντρο της Αχαράβης
    Έμειναν όλοι ΑΦΩΝΟΙ – Δείτε τι έκανε ιερέας την ώρα της Ανάστασης! (BINTEO)
    http://www.makeleio.gr/?p=319610

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...