Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Τρεις συλλήψεις για μαστροπεία και οπλοκατοχή

vdsvsdv

Συνελήφθησαν τρία άτομα στην Κέρκυρα για μαστροπεία και, κατά περίπτωση, οπλοκατοχή. - Πρόκειται για μια Ουκρανέζα (υπεύθυνη καφέ/μπαρ), έναν Βρετανό κι έναν ντόπιο, που εξωθούσαν στην πορνεία μια Βουλγάρα. - Αναζητείται ο Ουκρανός ιδιοκτήτης της επιχείρησης.


Συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, 49χρονη υπήκοος Ουκρανίας, 48χρονος ημεδαπός και 27χρονος υπήκοος Μ. Βρετανίας, ενώ αναζητείται 28χρονος υπήκοος Ουκρανίας, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μαστροπείας κατά συναυτουργία και της παράνομης οπλοκατοχής.
Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, σήμερα το πρωί, σε κατάστημα καφέ- μπαρ, ιδιοκτησίας του 28χρονου υπηκόου Ουκρανίας, διαπιστώθηκε ότι η 49χρονη υπήκοος Ουκρανίας, ως υπεύθυνη λειτουργίας του καταστήματος, σε συνεργασία με τον 48χρονο ημεδαπό και τον 27χρονο υπήκοο Μ. Βρετανίας, εξωθούσαν στην πορνεία 56χρονη υπήκοο Βουλγαρίας με σκοπό το χρηματικό όφελος.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης, η οποία διαρθρώθηκε σε επιμέρους στάδια (αστυνομικός-πελάτης, προσφορά ερωτικής συνεύρεσης, παραλαβή προσημειωμένου χρηματικού ποσού από την υπεύθυνη λειτουργίας, αστυνομική επέμβαση), ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή των συλληφθέντων στην προαγωγή στην πορνεία της 56χρονης υπηκόου Βουλγαρίας.
Σε έρευνες που ακολούθησαν στους χώρους του καταστήματος, αλλά και στην κατοχή των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, συνολικά το ποσό των 3.425 ευρώ, μάρκες οι οποίες αντιστοιχούσαν σε χρηματικές αμοιβές, καθώς και μια ξύλινη ράβδος, τύπου γκλοπ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ τα χρήματα που κατασχέθηκαν παραδόθηκαν στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
link

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...