Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2015

Λαπαβίτσας: Με την χρεοκοπία δεν διαγράφονται τα χρέη των πολιτών


Την άποψη ότι «το δημοψήφισμα δεν σημαίνει και έξοδο από την ευρωζώνη» εξέφρασε σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Λαπαβίτσας και υποστήριξε την απόφαση της κυβέρνησης να προβεί σε αυτή την κίνηση σε σχέση με την πρόταση των θεσμών.

«Δεν είπα ποτέ ότι η τρέχουσα κατάσταση στην Ελλάδα θα επηρεάσει τις αγορές», υποστήριξε ο κ. Λαπαβίτσας, μιλώντας στον «Focus FM» και πρόσθεσε πως παρ’ όλα αυτά δεν πρέπει κανείς να υποτιμά τον «θόρυβο» που θα δημιουργήσει η Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να πάρει μόνος του την απόφαση για το αν θα δεχθεί ή όχι τα μέτρα και γι’ αυτό προσφεύγει στο λαό «και καλά κάνει», όπως χαρακτηριστικά είπε.
«Δεν υπάρχει ούτε στο ναι ούτε στο όχι εύκολη συνέχεια», προειδοποίησε, ωστόσο, και υπογράμμισε ότι και στις δύο περιπτώσεις υπάρχουν διαφορετικές επιπτώσεις ανάλογα «με το αν κάποιος είναι άνεργος, δημόσιος υπάλληλος, ή ελεύθερος επαγγελματίας».
Ακόμη, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο χρεοκοπίας της Ελλάδας, είπε ότι το ελληνικό κράτος δεν σταματά να υπάρχει και ότι τα χρέη των πολιτών δεν διαγράφονται εκτός από τα χρέη προς το δημόσιο που θα διευθετηθούν, «κάτι το οποίο κάνει ήδη η κυβέρνηση με τη ρύθμιση των 100 δόσεων», όπως ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...