Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2015

Που να «κρύψετε» τα ευρώ σας! (pics)

Με την κατάσταση στην (τυπικά) χρεοκοπημένη Ελλάδα να θυμίζει έντονα κάτι από απολίτιστη οικονομική κόλαση, δεν είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι ψάχνουν ένα ασφαλές μέρος προκειμένου να κρύψουν τα τελευταία τους ευρώ.

Στο πατάρι. Μέσα στα βιβλία της βιβλιοθήκης, μιας και σιγά και δε θ' ανοίξει ποτέ κανείς Έλληνας βιβλίο- πόσω μάλλον ο «γαλανόλευκος» κλέφτης. Ανάμεσα στις δύο στρώσεις μπεσαμέλ του τελευταίου ταψιού παστίτσιο που έχει φτιάξει η μαμά και το έχει αφήσει στο ψυγείο. Στον κήπο, δίπλα στο εμφανές Χ που συμβολίζει το σημείο που θάφτηκε ο Μπούμπι, το αγαπημένο σκυλί της οικογένειας. 
Θα μπορούσε να είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας, όμως τον Ιούλιο του 2015 στην Ελλάδα μοιάζει με απτή πραγματικότητα: οι Έλληνες ψάχνουν απεγνωσμένα ένα ασφαλές σημείο προκειμένου να κρύψουν όσα ευρώ κατάφεραν να βγάλουν από τις τράπεζες πριν την έλευση των capital controls. 

Ωστόσο, όσο και να ψάξει ο πολυμήχανος Έλληνας, η λύση έρχεται από την Αγγλία: στον σημερινό αγώνα του Ράφαελ Ναδάλ με τον Ντάστιν Μπράουν για το δεύτερο γύρο του Wimbledon, ένας θεατής προσέφερε την τέλεια κρυψώνα. Για όσους από εσάς είστε φύσει δύσπιστοι, ιδού: Ο φίλαθλος του τένις αποτελεί εμφανέστατα την καλύτερη επιλογή, καθώς πρόκειται για ένα κινούμενο, ανθρώπινο θησαυροφυλάκιο, με τον συνδυασμό που μπορεί ν' «ανοίξει» τα μαλλιά του να είναι τόσο δύσκολο ν' αποκρυπτογραφηθεί όσο και η Γραμμική Α΄.
λινκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...