Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

20χρονος Ιρακινός βίασε 10χρονο σε πισίνα στην Αυστρία και «παίζει» να τη γλιτώσει

Ένας Ιρακινός πρόσφυγας που βίασε ένα 10χρονο αγόρι σε μια πισίνα στην Αυστρία και καταδικάστηκε, πέτυχε να επανεκδικαστεί η υπόθεσή του διότι το δικαστήριο δεν απέδειξε επαρκώς ότι είχε συνειδητοποιήσει (ο παιδεραστής βιαστής) ότι το παιδί του έλεγε «όχι».

Πρόκειται για μια πρωτοφανή δικαστική απόφαση που αποδεικνύει ότι η Δικαιοσύνη εκτός από τυφλή μπορεί να είναι και ηλίθια. Επίσης εξηγεί γιατί τόσοι πολλοί Αυστριακοί ψηφίζουν ακροδεξιά. Είναι αυτές οι συμπεριφορές που στέλνουν τους ψηφοφόρους στα άκρα.
Ο βιαστής παιδεραστής είναι ο 20χρονος Αμίρ Α.. Ασέλγησε στο παιδί στα αποδυτήρια της πισίνας του Τερέζιενμπαντ στην Αυστρία και όταν τον έπιασαν ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε «σεξουαλική επείγουσα κατάσταση» επειδή δεν το είχε «κάνει» επί τέσσερις μήνες.
Επειδή, λοιπόν, δεν το είχε «κάνει» επί τέσσερις μήνες άρπαξε ένα παιδί και εκτονώθηκε πάνω του.
Το δικαστήριο αποδέχτηκε το επιχείρημα της υπεράσπισης του 20χρονου Ιρακινού ότι δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία για να αποδειχτεί ότι ο Ιρακινός καταλάβαινε ότι το παιδί του έλεγε «όχι» και έτσι η υπόθεση θα δικαστεί ξανά.
Εδώ βεβαίως υπάρχουν εύλογα ερωτήματα, όπως, ο βιαστής «πιάνεται» μόνο εάν καταλαβαίνει τη γλώσσα του θύματος; Δηλαδή οποιοσδήποτε μπορεί να βιάζει και να ισχυρίζεται στη συνέχεια ότι «δεν κατάλαβα ότι μου έλεγε όχι»; Ξέρετε κανέναν βιαστή που να καταλαβαίνει από «όχι;».
Το περιστατικό συνέβη τον Δεκέμβριο του 2015. Ο Ιρακινός βρέθηκε στην πισίνα με έναν 15χρονο (!) βοηθό και μεταφραστή που ήθελε να του δείξει και να του διδάξει τη ζωή στη Βιέννη.
Ο Ιρακινός βρήκε το αγόρι στην πισίνα, το τράβηξε στα αποδυτήρια, κλείδωσε την πόρτα και «έκανε» ό,τι «έκανε».
Το θύμα, ο 10χρονος Γκοράν, χρειάστηκε άμεση ιατρική βοήθεια και υποφέρει από μετατραυματικές διαταραχές από τότε.
Ο Ιρακινός 20χρονος βιαστής, αφού εκτονώθηκε πάνω στον 10χρονο, γύρισε στην πισίνα και συνέχισε να «παίζει» μέχρι που ήρθε η Αστυνομία και τον συνέλαβε.
Στους αστυνομικούς ομολόγησε τον βιασμό, τους είπε ότι γνώριζε ότι ήταν λάθος αυτό που έκανε αλλά βρισκόταν σε «σεξουαλική επείγουσα κατάσταση» γιατί ήταν «τέσσερις μήνες χωρίς σεξ», σύμφωνα με την εφημερίδα THE LOCAL.
Πρωτόδικα κρίθηκε ένοχος σεξουαλικής επίθεσης και βιασμού ανηλίκου και καταδικάστηκε σε έξι χρόνια κάθειρξη (φτηνά τη γλίτωσε για μια ζωή και ψυχή που κατέστρεψε).
Στο ανώτερο δικαστήριο όμως που κατέφυγε ο 20χρονος Ιρακινός (αλήθεια, μόνος του κατέφυγε εκεί;) αποφασίστηκε επανεκδίκαση με τον δικαστή Τόμας Φίλιπ να αποφαίνεται πως σε ό,τι αφορά τη σεξουαλική επίθεση στο παιδί δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, όμως ο βιασμός δεν αποδεικνύεται επαρκώς.
Η νέα δίκη αναμένεται το 2017 και το πιθανότερο είναι ο βιαστής να παραμείνει κρατούμενος μέχρι τότε.
link

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...