Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ: Σε ποιον δίνει το πετρέλαιο σε Ιόνιο και Κρήτη

Η Επιτροπή Αξιολόγησης θα καλέσει την κοινοπραξία προκειμένου να οριστικοποιηθεί η σύμβαση, αναφέρεται στην ανακοίνωση του Υπουργείου.

Κατάλαβες τώρα, γιατί δεν θέλει να φύγει από το συγκεκριμένο υπουργείο ο Σκουρλέτης, ή το θες... νιανιά;;;
Καλλιόπη Σουφλή Υ.Γ. Ποιός είπαμε πως είναι ο ... νόμιμος μισθός των βουλευτών; Ποιός;;;; χαχαχαχαχαχαχα (γέλωτες είναι)
Την απόφαση για την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων σε Ιόνιο, Κρήτη, υπέγραψε ο ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Π. Σκουρλέτης.
Στο πλαίσιο του Διεθνούς Διαγωνισμού για παραχώρηση δικαιώματος έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων σε 20 θαλάσσιες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας (Ιόνιο) και νοτίως της Κρήτης ο Πάνος Σκουρλέτης, υπέγραψε την απόφαση για τον ορισμό ως Επιλεγέντος Αιτούντα για την Περιοχή Παραχώρησης 2 (Block 2) της κοινοπραξίας «TOTAL E&P GREECE B.V. – EDISON INTERNATIONAL S.P.A. – ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε.».
Η Επιτροπή Αξιολόγησης θα καλέσει την κοινοπραξία προκειμένου να οριστικοποιηθεί η σύμβαση, αναφέρεται στην ανακοίνωση του Υπουργείου.
link

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...