Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016

Τα «προσφυγόπουλα» στην Ελλάδα που ζωγραφίζουν σημαίες τζιχαντιστών!..

Σε μια δακρύβρεχτη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, από τις πολλές που πλημυρίζουν τις συνειδήσεις των Ελλήνων για να δεχτούν την πολυπολιτισμική προπαγάνδα, «έπεσαν οι μάσκες» χωρίς βέβαια να το επιδιώκουν οι υπεύθυνοι.

Η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, έκανε ένα «ρεπορτάζ» σε «ξενώνα ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων», σε μια ακόμη συνήθη απόπειρα συναισθηματικού εκβιασμού των τηλεθεατών, προκειμένου να «συγκινηθούν» με το «δράμα των προσφύγων» ξωχνώντας το δικό τους.
Έτσι λοιπόν, κάποια στιγμή τα «προσφυγόπουλα» ζωγραφίζουν την σημαία της πατρίδας τους κι οι ανυποψίαστοι τηλεθεατές βλέπουν μια όμορφη παιδική ζωγραφιά όπου δίπλα στην ελληνική σημαία κυματίζει περήφανα η σημαία των… Τζιχαντιστών του FSA!!
Μεταξύ κουτσομπολιού, κιτσαρίας και πρωινής αποβλάκωσης οι Έλληνες γνωρίζουν όπως βλέπουμε και… νέους πολιτισμούς! Οι άνθρωποι που διαχειρίζονται τις τύχες του τόπου, στην πολιτική και τον δημόσιο λόγο, είναι πραγματικά επικίνδυνοι!
Να όμως που μερικές φορές η αλήθεια έρχεται από «μικρό κι από τρελό»…

 Αν συνεχίζετε να έχετε αυταπάτες, είσαστε άξιοι της μοίρας που σας επιφυλάσσουν…

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...