Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Το ΠΑΣΟΚ μπλοκάρει το σπάσιμο των Δήμων και καλεί το Δένδια να μην το φέρει στη Βουλή!

pasok-DENDIAS
Σαφή προειδοποίηση στην κυβέρνηση και τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια να μην εντάξει στο νομοσχέδιό του την τροπολογία Σηφουνάκη για τη διάσπαση των νησιωτικών δήμων δίνει το Συντονιστικό της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ.


Ο εταίρος της κυβέρνησης ζήτησε από τον Κερκυραίο Υπουργό να μην συμπεριληφθεί η σχετική τροπολογία του Νίκου Σηφουνάκη στο νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση της αστυνομίας και της πυροσβεστικής στο οποίο κατατέθηκε από το βουλευτή Λέσβου αποφασίζοντας ότι δεν πρόκειται το ΠΑΣΟΚ να ψηφίσει μία τέτοια τροπολογία.
Μέχρι στιγμής, η εν λόγω τροπολογία δεν έχει συμπεριληφθεί στα προς ψήφιση άρθρα του νομοσχεδίου του ΥΔΤ, το οποίο συζητείται επί των άρθρων στη Βουλή αύριο και μεθαύριο και ψηφίζεται την Πέμπτη.
Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του γραμματέα της Κ.Ο. Παναγιώτη Ρήγα, μετά από έντονη αντίδραση του πρώην υφυπουργού και νυν βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γ. Ντόλιου, συντάκτη του Καλλικράτη, ο οποίος εμφανίζεται εξαιρετικά ενοχλημένος από την ενέργεια του συναδέλφου του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, και η βουλευτής Κέρκυρας Α. Γκερέκου τάχθηκε για μια ακόμα φορά κατά των όποιων αλλαγών στους Δήμους, ενώ στη συνεδρίαση των επικεφαλής των αρμόδιων τομέων εργασίας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ αποφασίστηκε ότι δυόμιση μήνες πριν τις εκλογές για την Τ.Α. δεν μπορεί να ανοίξει καμιά συζήτηση για αλλαγή του χωροταξικού των δήμων καθώς θα δημιουργήσει ανυπέρβλητα προβλήματα στην οικονομική διαχείρηση και το ταμείο των νέων δήμων, στην κατανομή του προσωπικού, των διαθέσιμων πόρων του εξοπλισμού κλπ.
Η ανακοίνωση του Συντονιστικού του ΠΑΣΟΚ αναφέρει τα εξής: «Ο ‘Καλλικράτης’ απαιτεί σοβαρή αξιολόγηση και οποιαδήποτε προσέγγιση δεν μπορεί να γίνει με σπασμωδικό και αποσπασματικό τρόπο. Θα πρέπει να αξιολογηθεί ολοκληρωμένα το συνολικό πλαίσιο κατόπιν εκτενούς διαλόγου, στον οποίο θα συμμετέχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι. Το ΠαΣοΚ εγκαίρως είχε επισημάνει το ζήτημα, από τον Σεπτέμβριο του 2013, αλλά δυστυχώς δεν εισακούστηκε τότε» αναφέρει σε ανακοίνωσή του».

4 σχόλια:

  1. το πασοκ ψοφισε
    θα βρομαει ο τοποσ για λιγο ακομα
    ουστ βρομο -πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαινεται πωσ γινετε ξεκαθαρισμα λογαριασμων μεταξυ ντοπιων νταβατζηδων απο αυτους που πουλανε προστασια στους ντοπιουσ με τις συναλαγεσ με τους εγγλεζους. ο εργολαβο-νταβατζο-τοκογλυφοσ σπερνει πωσ οι πρωην πασοκο-νεοδημοκρατες τωρα συριζο-ποταμισιοι εκπολιτιστες του Κασοπιου φαλιρισανε και χρωστανε . ε ρε γλεντιαααααααα. αντε να δουμε και μαλιοτραβημα στην πλατεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. min ta akoute ola auta ta dididi o babis o birrrrr....
      min xes... ton ma@l@ka

      Διαγραφή
  3. ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟ ΣΥΓΡΑΦΙΚΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΥΡΑΤΣΕΣ. Η ΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΖΗΛΕΨΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΓΡΑΨΕΙ ΛΕΕΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΕΣ. ΟΡΕ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΖΙΟΥΜΕ ΣΕ ΤΟΥΤΟΝΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...