Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Ryanair: Υπερατλαντικές πτήσεις με εισιτήριο μόλις 10 ευρώ υπόσχεται η αεροπορική εταιρεία


Υπερατλαντικές πτήσεις μόνο με 10 ευρώ; Αυτό τουλάχιστον υπόσχεται η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία Ryannair, η οποία εισήλθε προσφάτως και στην ελληνική αγορά, μόλις αποκτήσει τα αεροσκάφη μεγάλων αποστάσεων.
 
Ο διευθύνων σύμβουλος της Ryannair Michael O'Leary, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στο Δουβλίνο, δήλωσε ότι θα προσφέρονται πτήσεις με προορισμό τη Νέα Υόρκη και τη Βοστώνη έναντι 10 ευρώ, ενώ η επιστροφή στην Ευρώπη από τις ΗΠΑ θα στοιχίζει άλλα 10 ευρώ.
 
Ο ίδιος διευκρίνισε ότι η τιμή αυτή θα καλύπτει μόνο το κόστος της πτήσης, κάτι που σημαίνει ότι οι επιβάτες θα πρέπει να πληρώνουν επιπλέον για το γεύμα, τις αποσκευές και τους φόρους.
 
Ο CEO της Ryanair δήλωσε ακόμη ότι οι πτήσεις θα ξεκινούν από 14 μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις και θα κατευθύνονται σε ισάριθμους προορισμούς των ΗΠΑ, παρέχοντας πλήρεις υπηρεσίες έξι μήνες αφότου η εταιρεία αποκτήσει τα κατάλληλα αεροσκάφη.
 
Ο O'Leary περιέγραψε προσφάτως την Ryanair ως την πιο “δημοφιλή” αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη, σε μία προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για τις σοβαρές επικρίσεις που έχει δεχθεί η εταιρεία από πελάτες της.

3 σχόλια:

  1. kai gia na se paei o lizis me ton moulothodoro apo to limani sto kalamaki theloyn 15 eyro kai dinoyn dvro kai ena souvlaki xaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α ΡΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ 4 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΤΟ ΚΤΕΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΑΡΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
    ΠΟΙΟΣ ΛΙΖ..... ΚΑΙ ΜΟΥΛΟΘ.....
    ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΙΣΑΙ ΜΕ ΚΟΙΜΙΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...