Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Όλα τα ονόματα των υποψηφίων συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Δήμο και Περιφέρεια

Με σημαντική ανανέωση των προσώπων που απαρτίζουν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Περιφέρεια και Δήμο αλλά και τάση διεύρυνσης εκτός του στενού κομματικού χώρου, παρουσιάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι στις εκλογές του Μαΐου.
Πρόκειται για το μεγαλύτερο μέρος του περιφερειακού ψηφοδελτίου αλλά και του κορμού του δημοτικού ψηφοδελτίου, υπό τους Θεόδωρο Γουλή και τον Μπάμπη Χαραλάμπους αντίστοιχα. Στο ψηφοδέλτιο για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων απομένουν πέντε κενές θέσεις ενώ ορισμένες ακόμα θέσεις απομένουν για το ψηφοδέλτιο του «κορμού» για το Δήμο Κέρκυρας, προκειμένου να γίνουν οι καλύτερες δυνατές επιλογές μεταξύ των δεκάδων στελεχών και άλλων προσώπων που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη συμμετοχή τους στις εκλογές.

Οι επιλογές αυτές θα έχουν ολοκληρωθεί λίγο πριν την καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των συνδυασμών, στο τέλος Απριλίου. Εντός των επομένων ημερών, άλλωστε, θα ανακοινωθεί και η διακήρυξη των δύο συνδυασμών, ενώ πλέον τόσο το ΚΚΕ όσο και τα στελέχη των δύο συνδυασμών προετοιμάζονται για την έλευση του γραμματέα του κόμματος Δ. Κουτσούμπα στις 11 Απριλίου, για την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στο Πεντοφάναρο.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...