Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014

Έρχεται το Corfu Beer Festival, τον Οκτώβριο

Το ετήσιο πενθήμερο «Corfu Beer Festival» θα πραγματοποιηθεί τη φετινή χρονά, από την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου
έως και την Κυριακή 12 Οκτωβρίου.


Σύμφωνα με το δελτίο τύπου των διοργανωτών
Το πενθήμερο «Corfu Beer Festival» είναι πλέον ένα ετήσιο γεγονός που παρέχει την αποκλειστική ευκαιρία να δικτυωθούν, να διασκεδάσουν και να ενώσουν τις δυνάμεις τους διαφορετικοί πολιτισμοί, μέσα από την μπύρα, την γαστρονομία, τον χορό και τα τραγούδια. Φέτος η Κέρκυρα συναντά την Αγγλία, τη Ιρλανδία ,τη Σκωτία και την Ουαλία του Ηνωμένου Βασιλείου σε ένα διάστημα 5 ημερών επιδεικνύοντας τις παραδόσεις τους και την κουλτούρα τους.
   
Το φεστιβάλ υπόσχεται ένα εξαιρετικό πενθήμερο με εκλεκτές εικόνες και γεύσεις. Κάθε βράδυ θα υπάρχουν εξαιρετικά ψυχαγωγικά συγκροτήματα, συμπεριλαμβανομένου Jazz , Rock , Blues και ελληνική μουσική . Κατά τη διάρκεια των ημερών , οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε τοπικά σεμινάρια και επιδείξεις των παραδόσεων και τις προτιμήσεις των δύο πολιτισμών .


    
Κάθε βραδιά θα δίνεται η ευκαιρία σε όλους τους επισκέπτες να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις και να παρακολουθήσουν χορούς με παραδοσιακή μουσική, μπουζούκι και άλλα ελληνικά μουσικοχορευτικά συγκροτήματα, ακόμη να ακούσουν τις περίφημες Σκοτσέζικες γκάιντες , να γοητευθούν από θεατρικό Ιρλανδικό χορό , καθώς να παρακολουθήσουν τον παραδοσιακό χορό των Morris και να λάβουν μέρος σε ένα χορό με γαϊτανάκι από το Ηνωμένο Βασίλειο.
    
Οι επισκέπτες θα μπορέσουν να δοκιμάσουν μοναδικές μπύρες παραγόμενες γι αυτό το σκοπό αλλά και τοπικά εδέσματα τόσο από την Κέρκυρα όσο και το Ηνωμένο Βασίλειο.
    
Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στον Αρίλλα στη βορειοδυτική ακτή της Κέρκυρας απέναντι από τις εγκαταστάσεις της Κερκυραϊκής Μικροζυθοποιϊας. Τα τελευταία 50 χρόνια αυτό το παραδοσιακό χωριό έχει εξελιχθεί σιγά-σιγά σε ένα εξαιρετικό τουριστικό θέρετρο με ξενοδοχεία, εστιατόρια, μπαρ και καταστήματα, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τον χαρακτήρα του χωριού όπου οι επισκέπτες δεν αισθάνονται ως τουρίστες, αλλά ως εκλεκτοί προσκεκλημένοι.
     
Το φεστιβάλ ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2013, όπου η Κέρκυρα για πρώτη φορά συναντήθηκε με την Βαυαρία με το φεστιβάλ «Corfu meets Bavaria». Θα θέλαμε να καλέσουμε όλους τους αναγνώστες να συμμετάσχουν μαζί μας στον Αρίλλα φέτος στο «Corfu Beer Festival» για μία από τις μεγαλύτερες και πιο θεαματικές συγκεντρώσεις στο νησί .
     
Οι αναγνώστες καλούνται επίσης να ενωθούν μαζί μας σε μία μεγάλη εκδήλωση για το φεστιβάλ την Πρωτομαγιά στην Κερκυραϊκή Μικροζυθοποιία στον Αρίλλα.

Περισσότερες πληροφορίες θα ακολουθήσουν σύντομα !

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε επίσης στο www.corfu-beer.com/festival

Εγγραφείτε τώρα ώστε να μαθαίνετε περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ, ειδικές προσφορές και εναρκτήριες εκδηλώσεις προ - φεστιβάλ στο facebook.com/corfubeerfestival

Για να μάθετε περισσότερα, ή για να προσφέρετε χορηγία, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@corfubeerfest.com ή 6976894095

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...