Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Στάθης Παναγούλης: "Θα δείτε και πολύ χειρότερα πράγματα, αν βγάλουν και τα υπόλοιπα βίντεο"

Σε μια αποκάλυψη βόμβα όπως προκύπτει από τα πρακτικά της Βουλής, προχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευστάθιος Παναγούλης, ο οποίος τόνισε ότι "πρόκειται να γίνουν σοβαρές αποκαλύψεις σε λίγο καιρό, θα δείτε και πολύ χειρότερα πράγματα" είπε συγκεκριμένα ενώ αποκάλυψε ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος εκβιαζόταν με προφυλακίσεις σε περίπτωση που δεν συνεργαζόταν με τη Νέα Δημοκρατία, και ουσιαστικά του ζητήθηκε να μην κατέβει σε ορισμένες εκλογικές περιφέρειες.
 
O Στάθης Παναγούλης υποστήριξε ότι η κυβέρνηση ουσιαστικά πίεζε την Χρυσή Αυγή να αποχωρήσει εκλογικά από τους νομούς Αττικής, Κορινθίας, και Μεσσηνίας, με τόν όρο να σταματήσουν οι προφυλακίσεις. Φυσικά εκ του αποτελέσματος ο Λαϊκός Σύνδεσμος δεν έκανε πίσω.
 
Φυσικά το θεμα δεν "φωτίστηκε" κατάλληλα από τα ΜΜΕ τα οποία έχουν επικεντρωθεί, στο "παράνομο" της πράξης Κασιδιάρη (που ο κατηγορούμενος έχει δικαίωμα να κάνει ότι χρειάζεται για να αποδέιξει την αθωότητά του), και όχι στην ουσία και το περιεχόμενο του βίντεο της καταγεγραμμένης συνομιλίας ΜΠαλτάκου - Κασιδιάρη.
 
Μάλλιστα ο Στ.Παναγούλης αναφέρεται και σε επικείμενες εθνικές εκλογές στις 25 Μαϊου, τις οποίες για να τις κερδίσει η ΝΔ ήθελε εξω από τα πόδια της τον Λαϊκό Σύνδεσμο, που της έκοβε ψήφους για να περάσει τον ΣΥΡΙΖΑ.
 
Ο Στ.Παναγούλης ισχυίζεται ότι ο Τ.Μπαλτάκος είπε στην ΧΑ: «Ελάτε να τα βρούμε, γιατί θα προφυλακίσω και τους υπόλοιπους, εκτός αν δεχθείτε να βοηθήσετε ώστε να μην έρθει πρώτη δύναμη ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Εφόσον βοηθήσετε, δεν θα προφυλακιστείτε οι υπόλοιποι και μετά τις εκλογές θα αποφυλακιστούν οι άλλοι».
 
Μάλλιστα θεωρεί ότι με αυτόν τον τρόπο απόσπασαν από την Χρυσή Αυγή τον πρώην βουλευτή της Ευστάθιο Μπούκουρα, τον οποιο επειδή θεωρουσαν ότι μπορούσαν να τον "σπάσουν" πιο εύκολα, τον πήγαν στις φυλακές Ναυπλίου, προς "ψήσιμο". Βέβαια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σφάλει δεν αποφυλακίστηκε ο Στ.Μπούκουρας (τουλάχιστον όχι ακόμα).
 
 
 
 Παραθέτουμε το απόσπασμα από τα πρακτικά της Βουλής όπως αναρτηθηκαν στο antinews.gr. 
 
ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ, Εισηγητής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
 
Αυτό το αναφέρω ξανά για ένα και μόνο λόγο, κ. Πρόεδρε. Η ιστορία του Γενικού Γραμματέα της Κυβέρνησης δεν είναι τυχαία και θα γίνουν σοβαρές αποκαλύψεις σε λίγο καιρό. Ο κ. Μπαλτάκος δεν ήταν ένας τυχαίος άνθρωπος. Ήταν το «μάτι» της Κυβέρνησης μέσα και έξω από τη Βουλή.
 
Ο κ. Μπαλτάκος, ο Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης, είχε καθημερινές επαφές με Βουλευτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής, και στο γραφείο του στη Βουλή αλλά και αλλού, και εκβίαζε τη Χρυσή Αυγή με προφυλακίσεις. Τους είχε πει:
 
«Ελάτε να τα βρούμε, γιατί θα προφυλακίσω και τους υπόλοιπους, εκτός αν δεχθείτε να βοηθήσετε ώστε να μην έρθει πρώτη δύναμη ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.. Εφόσον βοηθήσετε, δεν θα προφυλακιστείτε οι υπόλοιποι και μετά τις εκλογές θα αποφυλακιστούν οι άλλοι».
 
Η πρόταση ήταν συγκεκριμένη και θα την καταλάβετε όλοι. Είναι σημαντική και προσέξτε την. Γι’ αυτό σας λέω ότι είναι ύποπτο το άρθρο 9 παρ. 3, γιατί στο πίσω μέρος του μυαλού η Κυβέρνηση έχει εκλογές και για τις 25 Μαΐου. Ήταν ένας ωμός εκβιασμός. Τους είχε προτείνει ότι με κάποιο τέχνασμα δεν θα κατεβάσει η Χρυσή Αυγή στο νομό Αττικής, στην Α΄ Αθηνών, στην Κορινθία και στη Μεσσηνία.
 
Και δεν είναι καθόλου τυχαίο, κ. Πρόεδρε, το γεγονός ότι ο πρώην Βουλευτής της Χρυσής Αυγής, κ. Ευστάθιος Μπούκουρας, δεν πήγε όπως οι άλλοι στις φυλακές Κορυδαλλού, αλλά τον πήγαν στο Ναύπλιο για να τον - θα μου επιτρέψετε τη λαϊκή έκφραση - ψήσουν, όπως και πράγματι έγινε και αποφυλακίστηκε. Καταγγέλλω το συγκεκριμένο γεγονός. Είχε συχνές επαφές και μέσα και έξω από τη Βουλή.
 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ (Ειδικός Αγορητής του ΠΑ.ΣΟ.Κ.): Αυτό είναι προσωπική σας άποψη ή η εισήγηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.;
 
ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ: Είναι πληροφορίες και στοιχεία που έχω εγώ. Τι εννοείτε εισήγηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.; Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α., δηλαδή, υιοθετεί αυτές τις μεθοδεύσεις του κ. Μπαλτάκου; Θα δείτε και πολύ χειρότερα πράγματα, αν βγάλουν και τα υπόλοιπα βίντεο.
 
Υπήρχε επιτελείο, κύριοι συνάδελφοι, αν θέλετε να τα πούμε έξω από τα δόντια, στο οποίο ήταν επικεφαλής ο κ. Μπαλτάκος, ο κ. Δένδιας, ο κ. Βορίδης και ο κ. Γεωργιάδης.
 
Οι δύο τελευταίοι τουλάχιστον προέρχονται από τον "ακροδεξιό φασιστικό χώρο". Το επιτελείο αποτελούνταν και από άλλα στελέχη της Ν.Δ., τα οποία ήταν παλαιότερα συναγωνιστές με τη Χρυσή Αυγή. Αυτό που σχεδίαζαν ήταν πώς θα έπαιρναν ψήφους από τη Χρυσή Αυγή. Αυτή είναι η πραγματικότητα.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...