Σάββατο, 12 Απριλίου 2014

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή των Βαΐων

 ΑΔ Κέρκυρας και Τμήμα Τροχαίας γνωστοποίησαν τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν την Κυριακή των Βαΐων.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση: 
Ανακοινώνεται ότι, από την Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας και το Τμήμα Τροχαίας Κέρκυρας κατά τη διάρκεια της Λιτάνευσης του σκηνώματος του Αγίου Σπυρίδωνα την Κυριακή των Βαΐων (13.04.2014) και ώρα 11:00 θα ισχύσουν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις :
-Απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων καθόλο το μήκος της διαδρομής της Λιτανείας. Ιδιαίτερα εφίσταται η προσοχή στις οδούς  Αρσενίου (Μουράγια), Δόνζελοτ, Κ. Ζαβιτσιανού, Νικ. Θεοτόκη, Δημάρχου Κόλλα, Πλατεία Αγίου Αθανασίου (Ιόνια Βουλή), Ζαμπέλη, Μουστοξύδου, Καποδιστρίου, Αγωνιστών Ηρώων Πολυτεχνείου και Παλαιά Ανάκτορα
-Εκτροπές οχημάτων και ρύθμιση κυκλοφορίας από τροχονόμους σε κεντρικές οδικές αρτηρίες
-Η απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων θα ισχύσει από την 06:00 ώρα της 13.04.2014 και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε πλήρη ισχύ από την 08:30 ώρα
Παρακαλούνται οι οδηγοί να τηρούν τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και να σέβονται τις υποδείξεις των αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Κέρκυρας προκειμένου να επιτευχθεί η απρόσκοπτη κίνηση της πομπής της Λιτανείας.
Επισημαίνεται ότι οι διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας που αφορούν την παράνομη στάθμευση και την κίνηση αντίθετα με τις έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστεί απαρέγκλιτα και τα παράνομα σταθμευμένα οχήματα κατά μήκος της διαδρομής της Λιτανείας θα απομακρύνονται με τη χρήση γερανοφόρου οχήματος.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...