Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Kιμ Γιονγκ Ουν: Θα εκτελέσει 200 άτομα και θα στείλει άλλους 1.000 στα στρατόπεδα συγκέντρωσης

Ο ηγέτης της Βόρεια Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, αποφάσισε την εκτέλεση 200 υψηλόβαθμων αξιωματούχων της κυβέρνησης γιατί... μπορεί να ήταν υποστηρικτές του θείου του Ουν που είχε εκτελεστεί ως προδότης τον περασμένο Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Τσοσούν Ίλμπο που επικαλείται πηγή μέσα από την κυβέρνηση της Πιονγιάνγκ περίπου 1000 ακόμη άτομα, συγγενείς των αξιωματούχων θα σταλούν στα φρικιαστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης της χώρας όπου άνθρωποι πεθαίνουν από την πολλή δουλειά, γυναίκες βιάζονται και παιδιά λιμοκτονούν.
Για καθαρά τυπικούς λόγους όσοι θα εκτελεστούν θα περάσουν από... δίκη- παρωδία, καθώς ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει ήδη λάβει την απόφασή του και την έχει ανακοινώσει, δίνοντας συνέχεια στην δικαιοσύνη αίματος που πρεσβεύει.
Τις εκτελέσεις θα παρακολουθήσουν υψηλόβαθμα στελέχη του κομμουνιστικού κόμματος, καθώς και στρατιωτικοί, ώστε να συνειδητοποιήσουν όλοι τι μπορούν να πάθουν αν δεν δείχνουν πλήρη αφοσίωση στον Ουν, ο οποίος βρίσκεται στο τρίτο έτος διακυβέρνησής του.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...