Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

90χρονος δολοφόνησε με καραμπίνα 65χρονο στο Σιδάρι!

Σοκαρισμένη η κοινωνία του Σιδαρίου Κέρκυρας, μετά το φονικό που συνέβη στο κέντρο του χωριού σήμερα το μεσημέρι, όταν ένας 90χρονος πυροβόλησε με καραμπίνα και σκότωσε έναν 65χρονο συγχωριανό του.



Το τραγικό συμβάν συνέβη σήμερα λίγο μετά τις 12, όταν ο ηλικιωμένος πυροβόλησε από το μπαλκόνι του σπιτιού του στον πρώτο όροφο, τον άτυχο 65χρονο για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.
Πληροφορίες από κάτοικους της περιοχής κάνουν λόγο για κτηματικές διαφορές, ωστόσο, ορισμένοι υποστηρίζουν ότι το θύμα δεν είχε διαφορές με το θύτη και ενδεχομένως ο 90χρονος να μπέρδεψε το πρόσωπο που πυροβόλησε με άλλο κάτοικο της περιοχής, με τον οποίο είχε διαφορές.
Μετά το φονικό, ο 90χρονος ταμπουρώθηκε στο σπίτι του με την καραμπίνα και απειλούσε με νέους πυροβολισμούς. Στο σημείο μετέβησαν αμέσως αστυνομικές δυνάμεις και μετά από προσπάθειες δύο ωρών, ο ειδικός διαπραγματευτής της Ασφάλειας Κέρκυρας κατόρθωσε και έπεισε το θύτη να παραδοθεί, χωρίς να επιχειρήσει νέα χτυπήματα. Στο σπίτι του εισέβαλαν οι αστυνομικοί οι οποίοι και τον συνέλαβαν.
Ο δράστης του φονικού οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Κέρκυρας όπου και εξακολουθεί να κρατείται, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στο Αυτόφωρο με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως.


link

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...