Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Λαϊκή συνέλευση στο Τεμπλόνι για το ΧΥΤΑ


Ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Τεμπλονίου καλεί την Κυριακή σε ανοικτή λαϊκή γενική συνέλευση για το ΧΥΤΑ της περιοχής.



Η πρόσκληση
Την Κυριακή, 14 Ιουνίου και ώρα 19:00 μ.μ. στο χώρο της χωματερής Τεμπλονίου θα πραγματοποιηθεί ΑΝΟΙΧΤΗ ΛΑΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ που διοργανώνει ο Σύλλογος Τεμπλονίου σε συνεργασία με συλλογικότητες των όμορων περιοχών και συγκεκριμένα τις Επιτροπές Αγώνα Πουλάδων και Λιβάδι Ρόπα, τους Συλλόγους Γιαννάδων, Μαρμάρου, Βάτου, Κοκκινίου, Κυράς Χρυσικού, Πουλάδων, τα Τοπικά Συμβούλια Βάτου, Κοκκινίου, Αγίου Ιωάννη, Γιαννάδων, καθώς και την Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Κέρκυρας, το Δίκτυο Ecocorfu-Οικοκερκυρα και τον Σύλλογο Προστασίας Περιβάλλοντος με σκοπό την ενημέρωση όλων για την πολυετή επιβάρυνση της ευρύτερης περιοχής από την κακή λειτουργία της χωματερής με επιπτώσεις στο περιβάλλον και την υγεία μας και την εναντίωση μας στην εγκληματική απόφαση των τοπικών παραγόντων να συνεχίσουν την χρήση του χώρου για την δεματοποίηση των απορριμμάτων.

Στην Γ.Σ. θα παρευρεθεί η Ενδοκρινολόγος, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, κα. Ελένη Κούστα, η οποία θα μιλήσει σχετικά με την «ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ ΣΤΟ ΟΡΜΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ», καθώς και ο Γεωλόγος κ. Χρήστος Μηλιγκος.
     Επειδή η προστασία του περιβάλλοντος είναι η ύψιστη βαθμίδα πολιτισμού και αποτελεί χρέος όλων μας να αντιδρούμε σε κάθε προσπάθεια υποβάθμισής του,


                           ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΚΕΡΚΥΡΑΙΑ και ΚΕΡΚΥΡΑΙΟ

να συμμετάσχει στην ανοιχτή λαϊκή Γενική Συνέλευση στη χωματερή Τεμπλονίου, παίρνοντας θέση  σε ένα τόσο σπουδαίο ζήτημα που ταλανίζει χρόνια ολόκληρο το νησί και δυστυχώς έχει δυσάρεστες επιπτώσεις στη ζωή όλων των Κερκυραίων.
   πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...