Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

ΟΗΕ: ΕΞΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ… ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Έως και έξι φορές από πέρσι, έχει αυξηθεί η… προτίμηση των λαθρομεταναστών για την Ελλάδα μας, σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, υπογραμμίζοντας ότι δεν προβλέπεται βελτίωση της κατάστασης για το άμεσο μέλλον.

«Οι αριθμοί έχουν αυξηθεί δραματικά, κυρίως στην Ελλάδα, όπου βλέπουμε να καταφθάνουν κατά μέσο όρο 600 μετανάστες την ημέρα. Αναμένουμε να συνεχιστεί η εισροή τουλάχιστον με τους ίδιους ρυθμούς, αν όχι να αυξηθεί ο αριθμός των μεταναστών», δήλωσε στους δημοσιογράφους η εκπρόσωπος της Υπάτης Αρμοστείας Μελίσα Φλέμινγκ στη Γενεύη.
(ΥΓ): Προφανώς, έχουν… χάσει επεισόδια οι ιθύνοντες του ΟΗΕ. Κατά μέσο όρο εξακόσιους λαθρομετανάστες την ημέρα, είχαμε τον Μάιο. Την πρώτη βδομάδα του Ιουνίου, ο μέσος όρος των εισερχομένων λαθρομεταναστών, είναι –κρατηθείτε!- 908 ακριβώς! Κι έχουμε ολόκληρο καλοκαίρι μπροστά μας…
λινκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...