Σάββατο, 20 Ιουνίου 2015

Βάκη: Δεν κλείνουν οι ΕΠΑ.Σ. Τουριστικών Επαγγελμάτων

epas 2

Διασφαλίστηκε η συνέχιση της λειτουργίας της ΕΠΑ.Σ. Τουριστικών Επαγγελμάτων Κέρκυρας, έπειτα από πρόταση της Βουλευτού Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινής Βάκη, η οποία αφορά το σύνολο των ΕΠΑ.Σ. του πρώην υπουργείου Τουρισμού της χώρας.Όπως εξηγεί η βουλευτής σε κείμενό της:
Το κλείσιμο των σχολών, που είχε αποφασιστεί από την προηγούμενη κυβέρνηση στο πλαίσιο της νεοφιλελευθεροποίησης της παιδείας και αναμενόταν τον Σεπτέμβριο του 2015, είχε προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων από τοπικούς φορείς.
Κατόπιν παρέμβασης της κ. Βάκη, στο σχέδιο νόμου «Ρυθμίσεις για την ανώτατη εκπαίδευση, την έρευνα, την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση και άλλες διατάξεις» που ανέβηκε στον ιστότοπο opengov.gr προς δημόσια διαβούλευση και πρόκειται να ψηφιστεί σύντομα, πέρασε στο άρθρο 69 η παράταση της λειτουργίας των εν λόγω ΕΠΑ.Σ. για τα σχολικά έτη 2015-2016 και 2016-2017. Στο διάστημα της διετίας θα επανεξεταστεί συνολικά το πλαίσιο της εκπαίδευσης στον τομέα του τουρισμού.
link

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...