Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Μαδούρο: Μωρό στην κούνια ο Ερντογάν μπροστά σε όσα θα κάνω αν γίνει πραξικόπημα εδώ

Να προλάβει το ενδεχόμενο πραξικοπήματος προσπαθεί ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας Νίκολας Μαδούρο, φοβερίζοντας τους πολιτικούς του αντιπάλους με το παράδειγμα του Ταγίπ Ερντογάν! 

Συγκεκριμένα, ο Μαδούρο χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα τη στάση του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο Νίκολας Μαδούρο είπε ότι η δική του απάντηση θα είναι δεκάδες φορές πιο σκληρή από τις εκκαθαρίσεις που πραγματοποιεί ο «σουλτάνος».
«Βλέπετε τι συνέβη στην Τουρκία; Ο Ερντογάν θα μοιάζει με μωρό στην κούνια μπροστά σε αυτά που θα κάνει η Μπολιβαριανή Επανάσταση, σε περίπτωση που η Δεξιά κινηθεί προς ένα πραξικόπημα» είπε χαρακτηριστικά. 
Η ενιαία αντιπολίτευση Κεντροαριστεράς - Κέντρου - Κεντροδεξιάς, που κέρδισε τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές με ποσοστό 56%, ετοιμάζει μεγάλη διαδήλωση την 1η Σεπτεμβρίου στο Καράκας υπέρ της διεξαγωγής δημοψηφίσματος για την αποπομπή του κ. Μαδούρο, του οποίου η θητεί λήγει κανονικά στις αρχές του 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...