Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Χέρι βυ "aslan"

Αυτό το άρθρο χρειάζεται επέκταση. Όποιος θέλει ας δώσει ένα χεράκι.
“Ψηλά τα χέρια και κάτω τα βρακιά! Λαγνεία!”

- Ο Μάρτωρ-λάγνος για τα χέρια.
“Τα χέρια στο κεφάλι και τα κεφάλια κάτω ακι σκυφτά!”

- Μπάτσος για τον τρόπο που τα προτιμάει.
Το χέρι είναι ένα πόδι πού 'μεινε στον αέρα, δηλαδή μέλος του άνω θρώσκοντα τεράποδου, ώστε να γίνει ένα χειρότερο πόδι. Σαν μέλος του σώματος συναντάτε σε εις διπλούν ένα από την αριστερή πλευρά και άλλο ένα από την δεξιά, ώστε να μας μπερδεύει όταν κοιτάσμε τα χέρια μας στον καθρέφτη και να σπάμε το κεφάλι μας, γιατί ο καθρέφτης δείχνει το αριστερά δεξκιά και όχι το πάνω κάτω!
Ανάλογα με το καλό μας χέρι, (αυτό με το οποίο την παίζουμε για αγοράκια ή την μπήζουμε για κοριτσάκια) είμαστε αριστερόχειρες ή δεξιόχειρες, ενώ αυτοί που δεν την παίζουνε ονομάζονται αυτόχειρες. Η χρήση του χερικού αναπτύσει τον εγκέφαλο. Από τα περιστατικά τύφλωσης οι επιστήμονες συμπαίραναν ότι το μυαλό αυξάνεται τόσο πολύ ώστε να πιέζει το οπτικό κέντρο του εγκεφάλου.
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Έχει και συνέχεια...


Η ιστορία του σηκωμένου χεριού είναι πολύ παλιά. Έχει αποδειχθεί ότι το χέρι ανακλύφθηκε όταν ο ένας πίθηκος σήκωσε το μπροστινό του πόδι για να δείρει τη γυναίκα του με πολύ καλά αποτελέσματα. Αυτό πέρασε στις επόμενες γεννιές, ενώ το χέρι εξελίχθηκε και διαμορφώθηκε, ώστε εκτός από το δάρσιμο να μπορεί και να χουφτώσει. Αργότερα ο άνθρωπος ανακάλυψε ότι το ξερό του μπορούσε να το χρησιμοποιήσει για να δέρνει και να χουφτώνει ακι άλλα πράγματα εκτός από τους αγαπημένους του, τα αντικείμενα, τα εργαλεία και εγένετο η τεχνολογία! Από τότε πλέον οι άνθρωποι μάθανε να βαράνε και να χουφτώνουνε περισσότερο τα τεχνολογικά αντικείμενα από άλλους ανθρώπους.
Οι υπουργοί παιδείας και οι γονείς νοσταγλώντας την παλιά λειτουργία του χεριού εξαναγκάζουν τα παϊδάκια τους να σηκώνουν τα χέρια τους στον αέρα. Είναι μάλιστα συνήθης πρακτική οι νέοι γονείς να τραβούν τα ΄χερια των μικρών παιδιών προς τα πάνω για να μακρύνουν μια ώρα αρχίτερα, αν και πονάει λίγο τα παιδιά, αλλά αξίζει τον κόπο.
Αν είστε παιδιά απολαύστε το σήκωμα των χεριών τώρα που μπορείτε, για΄τι αν μεγαλώσετε και σηκώσε χέρι... θα σηκωθεί κάποιο άλλο να σας πλακώσει!

Μακρύ χέρι. (το χέρι των πολιτικών, όπως του Μακρυχέρη

Πιάστε επίσης

  •  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...