Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Χρέη απίστευτα για το νοσοκομείο Κέρκυρας!


alt
Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 41 εκατομμύρια ευρώ είναι η οφειλή του νοσοκομείου της Κέρκυρας σε διάφορους πιστωτές, σύμφωνα με τις δηλώσεις του νέου διοικητή του ιδρύματος Κώστα Γρηγορόπουλου. Ο κ. Γρηγορόπουλος παραχώρησε το Σάββατο συνέντευξη Τύπου με την οποία έδωσε στη δημοσιότητα τα οικονομικά στοιχεία που αφορούν το ίδρυμα, ενώ ανακοίνωσε παράλληλα ότι η μεταφορά του στο νέο κτίριο στο Κοντόκαλι θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Ιουνίου.
Η επίσημη ανακοίνωση του διορισμού του νέου Δ.Σ. Έγινε το Σάββατο, ενώ την Τετάρτη θα συνεδριάσει το όργανο για πρώτη φορά για να συζητήσει τρέχοντα ζητήματα που έχουν βαλτώσει τους τελευταίους μήνες με βασικά αυτά της διευθέτησης του χρέους του νοσοκομείου και την έναρξη της διαδικασίας μεταφοράς του.
Μάλιστα, από την Τρίτη αναμένεται να “πιάσει δουλειά” η ειδική επιτροπή που έχει συσταθεί με αντικείμενο την παραλαβή του νέου νοσοκομείου και τη δρομολόγηση των διαδικασιών μεταφοράς του.

Υπέρογκα τα χρέη



Όσον αφορά τα χρέη, ο κ. Γρηγορόπουλος έκανε λόγο για μεγάλο άνοιγμα το οποίο οφείλεται στη διαχείριση της προηγούμενης διοίκησης, η οποία άφησε τις οφειλές να εκτροχιαστούν δίνοντας ως παράδειγμα την μη βεβαίωση οφειλών ύψους 18 εκ. ευρώ από τα νοσήλια ασφαλισμένων διαφόρων Ταμείων τα οποία ποτέ δεν απέστειλε η διοίκηση του νοσοκομείου στις υπηρεσίες των Ταμείων για την αποπληρωμή τους! Άλλα 14 εκ. ευρώ αποτελούν βεβαιωμένα χρέη των Ταμείων στο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα διοίκηση του Νοσοκομείου έχει δώσει εντολή σε όλα τα τμήματα του ιδρύματος να μην γίνεται καμία εξέταση σε εξωτερικό ιατρείο ή άλλο τμήμα αν δεν έχει γίνει η καταγραφή της εξέτασης από τη γραμματεία του ιδρύματος.


Απο corfupress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...