Σάββατο 22 Μαΐου 2010

ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ BLOGGERS Ο ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ

Αποκλειστική φωτογραφία του blog απο παρέλαση όπου είχε παρευρεθεί ο "Τιμωρός των Bloggers"...


Ευθεία ξεδιάντροπη απειλή του Γ.Πεταλωτή στα blogs: "Σύντομα θα πάρουν την απάντηση τους τα blogs"

 Απο ΤΡΩΚΤΙΚΟ

και enomenoiblogers



Tι είπε ο Γ.Πεταλωτής; Άκουσαν καλά τα αυτιά μας; Απειλεί και είπε: "Θα πάρουν την απάντηση τους τα blogs"; Ζούμε σε καθεστώς χούντας και δεν το ξέρουμε; κ.Πεταλωτή απειλείτε με φίμωση και λογοκρισία των blogs επειδή σας πονάνε; Θα το πιείτε όλο το ποτήρι γιατί αυτά είναι του κόσμου και δεν τα αγγίζει κανένας.
Και να τα κλείσετε θα ξεφτιλιστεί η κυβέρνηση στο εξωτερικό και σύμφωνα με την διεθνή νομοθεσία δεν μπορείτε να βάλετε εσείς τα καλούπια. Στην χειρότερη για εσάς , θα μετατραπούμε όλοι όσοι θέλουμε σε portal.
Και εκεί σε θέλω κάβουρα να βράζεις στο ζουμί σου. 


Από πότε κ.Πεταλωτή και ποιος σας δίνει το δικαίωμα να απειλείτε μια ομάδα ανθρώπων που γράφουν σε blogs; 


Δεν ντρέπεστε λίγο όλοι μαζί που διασύρατε την χώρα μας στο εξωτερικό και εκτοξεύσατε το δημόσιο χρέος στις...Άλπεις;

Είναι η οργή του λαού και θα την αντιμετωπίσετε όλοι. Όπως κάναμε και εμείς τόσα χρόνια. Τώρα θα το υπομείνετε. 


Στο στόχαστρο και πάλι η μπλογκόσφαιρα!

 Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΩΝ ΒLΟGGΕRS, ....
τα προϊόντα υποκλοπής ως αποδεικτικά στοιχεία και η προβολή των ποινικών δικών από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τέθηκαν υπό την κρίση πανεπιστημιακών, δικαστικών λειτουργών και δικηγόρων σε ημερίδα που διοργάνωσαν από κοινού η Ενωση Εισαγγελέων Ελλάδος και ο Τομέας Ποινικών και Εγκληματολογικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της ημερίδας αυτής, που έλαβε χώρα τη Δευτέρα 17 Μαίου 2010 σε ειδική αίθουσα του εκδοτικού οίκου Νομική Βιβλιοθήκη, με θέμα: "Ζητήματα των ΜΜΕ" υπήρξε ομόφωνη καταδίκη της ανωνυμίας των bloggers, από όλους τους συμμετέχοντες ομιλητές και διοργανωτές που αξίζει να δούμε ποιοί ήταν:

Προεδρία
Ιωάννης Τέντες, Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου
Εισηγήσεις
Γενική Εισήγηση
Αριστοτέλης Χαραλαμπάκης, Καθηγητής Ποινικού Δικαίου Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης
Παρουσίαση της δίκης μέσω των Μ.Μ.Ε
Νικόλαος Κωνσταντόπουλος, Βουλευτής, Δικηγόρος
Εγκλήματα διά του Τύπου (...υποτίθεται αριστερός και δημοκράτης, τι δουλειά έχει να συμφωνεί με όλους τους άλλους, που είναι σε κάθε περίπτωση φορείς εξουσίας??).
Φώτης Μακρής, Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου
Παράνομη βιντεοσκόπηση ή μαγνητοφώνηση και αξιοποίηση του προϊόντος της υποκλοπής από τα Μ.Μ.Ε
Δημήτριος Ζημιανίτης, Εισαγγελέας Πρωτοδικών
Κλείσιμο της συζήτησης - Συμπεράσματα:
Παναγιώτης Μπρακουμάτσος, Αντεισαγγελέας Εφετών, Πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος
Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε Έθνος και ΝΕΑ

Νομίζω ότι οι καιροί που έρχονται είναι δύσκολοι! Ενοχλούμε πολλοί οι απλοί ιδιώτες μπλόγκερ, δεν μπορούν να μας ελέγξουν, δεν μπορούν να μας εξαγοράσουν ή να μας κλείσουν με οποιοδήποτε τρόπο το στόμα, και αυτό τους κάνει να αισθάνονται συνεχή την ανάγκη εξόντωσής μας!
Η ανωνυμία στη μπλογκόσφαιρα, ενός ιδιώτη, απλού ενεργού πολίτη, που θέλει να εκφραστεί ελεύθερα, είναι δικαίωμα αναφαίρετο και κατοχυρωμένο παγκοσμίως!
Τα ΜΜΕ δεν έχουν καμία σχέση με μία ιδιωτική ιστοσελίδα, χωρίς καμία επιχειρηματική οργάνωση και στελέχωση, που είναι καθαρά προσωπικό ημερολόγιο έκφρασης και γιατί όχι και κρίσης πολιτικών προσώπων και πολιτικών επιλογών!
Η νομολογία έκρινε ότι Ο νόμος περί τύπου δεν ισχύει για τα ιδιωτικά ιστολόγια!
Έχουμε δικαίωμα κύριοι να σας κρίνουμε για τις ανομίες σας!
Και φυσικά έχουμε δικαίωμα να σας κρίνουμε ανώνυμα, αφού το απόρρητο του διαδικτύου υπάγεται στο νόμο περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών. 
Και πάνω από όλα το διαδίκτυο έχει τους δικούς του κανόνες προστασίας και αποπομπής των υβριστικών και αντιδεοντολογικών blogs, που καθορίζονται από την Google.
Έξ άλλου είναι αστείο να ισχυρίζεστε ότι αν το κάνουμε επώνυμα, θα έχουμε την ευκαιρία να σας αντιμετωπίσουμε με ίσους όρους!
Είναι βέβαιο ότι θα μας τσακίσετε αφού εσείς έχετε το μαχαίρι εσείς και το πεπόνι!
Που να τρέχει ένας έρημος, επώνυμος μπλόγκερ να υπερασπιστεί τον εαυτό του στις άδικες καταμηνύσεις και αγωγές που θα του ασκήσετε με τους μεγαλοδικηγόρους σας, αν τολμήσει να σας κρίνει και να σας καταγγείλει και μάλιστα μέσα σ' αυτό το τόσο σκοτεινό και χωλό σύστημα της ελληνικής δικαιοσύνης, που σήμερα καμία εμπιστοσύνη δεν εμπνέει πλέον στους απλούς πολίτες??
Άδικα ονειρεύεστε να μας θέσετε εκτός μάχης!!
Η μπλογκόσφαιρα είναι εδώ, είτε ανώνυμη είτε επώνυμη, θα σας παρακολουθεί, θα σας κρίνει και θα σας καταγγέλλει!!

Αυτό να το βάλετε καλά στο μυαλό σας!!!

Κανόνας είναι να μην βάζετε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...