Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011

Το 90% των Γερμανών δεν πιστεύουν το «παραμύθι» των Δίδυμων Πύργων

By "ΜΑΚΗΣ"Σύμφωνα με έρευνα που έγινε από την TNS Emnid, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες δημοσκοπήσεων στην Γερμανία, το ποσοστό των ανθρώπων που δεν πιστεύουν την επίσημη εκδοχή και εξήγηση της Αμερικάνικης κυβέρνησης για τα γεγονότα στους δίδυμους πύργους την 11η Σεπτέμβρη 2001,ανέρχεται κοντά στο 90% !
Η έρευνα έγινε για λογαριασμό του περιοδικού World of the Miracles .
Ακολούθως, η έρευνα αποκαλύπτει ότι το 73.7% των ερωτώμενων Γερμανών, πιστεύουν ότι η δολοφονία του πρώην προέδρου της Αμερικής Κένεντι ήταν μια συνωμοσία και επίσης το 80% πιστεύει ότι η CIA διεξάγει μυστικές έρευνες επί γερμανικού εδάφους!
To 2003 μια παρόμοια έρευνα που έγινε στην Γερμανία από την εταιρία Forsa, για λογαριασμό της γερμανικής εφημερίδαςDie Zeit, έδειξε ότι το 31% των Γερμανών κάτω των 30 πίστευαν ότι η επίθεση στους δίδυμους πύργους ήταν δουλειά εκ των έσω..
Ο σκεπτικισμός σχετικά με το συμβάν δείχνει να αυξάνεται μέρα με την μέρα από το 2001. Το 2006 μία έρευνα των New York Times και CBS News έδειξε ότι μόνο το 16% των Αμερικανών πίστευε την αλήθεια που τους έλεγε η κυβέρνηση και οι μυστικές υπηρεσίες.
Επίσης το 2004, μία έρευνα της Zogby, έδειξε ότι πάνω από τους μισούς Νεϋορκέζους πίστευαν ότι έγινε μια μεγάλη προσπάθεια κάλυψης των πραγματικών γεγονότων της 11ης Σεπτεμβρίου.
Τον Μάιο του 2006, άλλη μια έρευνα της Zogby, έδειξε ότι πάνω από το μισό των Αμερικανών, δεν πίστευαν την επίσημη εκδοχή που τους παρουσιάζονταν..
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή: "Συκοφάντης" – απόInfowars

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...