Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2011

Τρομοκράτες όλοι οι Έλληνες για τον Παπανδρέου - Θα παρακολουθούνται όλες οι επικοινωνίες μεταξύ των πολιτών!

By "tromeric"
Εν δυνάμει τρομοκράτες όλοι οι Έλληνες πολίτες για την κυβέρνηση Παπανδρέου. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει μετά την ψήφιση σχετικού νομοσχεδίου βάσει του οποίου νομι
μοποιείται η παρακολούθηση και κατοχή όλων των δεδομένων που προκύπτουν από τηλεφωνικές ή ηλεκτρονικές επικοινωνίες. Δηλαδή, με νόμο του κράτους, κάθε συνομιλία, ανταλλαγή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή οποιαδήποτε καταγραφόμενη επαφή μεταξύ των πολιτών, θα καταγράφεται και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένδειξη (και όχι απόδειξη) παράνομης δραστηριότητας!!!

Πώς όμως θα μπορεί η Ελληνική κυβέρνηση να έχει πρόσβαση σε συστήματα κοινωνικών δικτύων ή ανταλλαγής μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όταν είναι γνωστό πως οι περισσότεροι Έλληνες πολίτες (σχεδόν όλοι πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, πραγματοποιούν τις ηλεκτρονικές επαφές τους μέσω κεντρικών δικτύων που έχουν την έδρα τους εκτός της Ελλάδας; Για να καταστεί δυνατή η ηλεκτρονική παρακολούθηση γίνεται μόνο εάν η Ελληνική κυβέρνηση δηλώσει θέμα υποψίας συμμετοχής σε τρομοκρατική ομάδα!!! Μόνο τότε ανοίγουν οι «σέρβερς» και δίνουν τα στοιχεία, ακολουθώντας τον διεθνή αντιτρομοκρατικό νόμο (ο οποίος έγινε πράξη μετά το χτύπημα των «δίδυμων πύργων» στη Νέα Υόρκη).

Αφού, λοιπόν, η Ελληνική κυβέρνηση νομοθέτησε την οπτική, την τηλεφωνική και την ηλεκτρονική παρακολούθηση όλων των πολιτών, για να μπορέσει να έχει πρόσβαση στα ηλεκτρονικά δεδομένα ανταλλαγής πληροφοριών μεταξύ χρηστών, επικαλέστηκε την υποψία τρομοκρατικής συμμετοχής όλων των Ελλήνων πολιτών…

Η κυβέρνηση, που έχει τρομοκρατήσει την Ελληνική κοινωνία, που έχει εισβάλει στην οικονομία όλων των νοικοκυριών, που έχει διασαλεύσει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών και που μέσω μυστικών συνομιλιών είναι έτοιμη να παραδώσει γη και ύδωρ στις «δάνειες δυνάμεις» και στους γείτονες (για να μπορεί ο πρωθυπουργεύων να κοιμάται ήσυχος), τολμά να χαρακτηρίζει ως πιθανούς τρομοκράτες εκείνους στους οποίους η ίδια έχει επιβάλει την ψυχολογική τρομοκρατία χρησιμοποιώντας αίσχιστες πρακτικές.

Η ίδια κυβέρνηση, φοβούμενη πως ανά πάσα στιγμή θα βρεθεί σε δεινότατη θέση και αντιμέτωπη με την οργή των πολιτών, προωθεί συστήματα ελέγχου (π.χ. κάρτα του πολίτη), ενώ δεν διστάζει να προχωρεί σε προκηρύξεις διαγωνισμών για την απόκτηση ηλεκτρονικών συστημάτων ελέγχου εισόδου – εξόδου σε όλες τις εισόδους της χώρας. 

Μάλιστα, η εταιρεία που θα αναλάβει –είναι σχεδόν 100% βέβαιο- την υλοποίηση του συγκεκριμένου εγχειρήματος, συνεργάζεται με αμερικανική εταιρεία κατασκευής συστημάτων ελέγχου (και είναι γνωστό πως όλες οι αμερικανικές εταιρείες του είδους συνεργάζονται πλήρως με τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ). Έτσι, λοιπόν, οι ΗΠΑ θα γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή ποιοι Έλληνες κινούνται –εισερχόμενοι ή εξερχόμενοι- στα Ελληνικά σύνορα. Το «ωραίο» της υπόθεσης, είναι πως θα γνωρίζουν μόνο για τους Έλληνες (αφού τα δικά μας βιομετρικά στοιχεία θα υπάρχουν στο σύστημα ελέγχου) και όχι άλλων, π.χ. των λαθρομεταναστών.

Την ίδια στιγμή, ο ίδιος ο υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Χ. Καστανίδης, αποδέχεται πως υπάρχει θέμα ασφαλείας, αλλά εγγυάται πως θα υπάρξει πλήρης διαφάνεια στην διατήρηση των δεδομένων…
Και για όσους δεν το κατάλαβαν, θέλουν να μας «μαρκάρουν» και να μας παρακολουθούν σε οποιαδήποτε έκφανση της ζωής μας… Και εάν συμβεί οτιδήποτε, θα επικαλεστούν «κενό ασφαλείας»… τόσο απλά.

Η κυβέρνηση της τρόικας και του ΔΝΤ, μας θεωρεί αναξιόπιστους και κλέφτες (δείτε την χωρίς προηγούμενο οικονομική επίθεση που δεχόμαστε όλοι), ενώ την ίδια στιγμή μας κατατάσσει επισήμως σε ύποπτους για συμμετοχή σε τρομοκρατική ενέργεια!!! Αυτοί που φοβούνται να κυκλοφορήσουν, φοβούμενοι την δίκαιη οργή των πολιτών, τολμάνε να μας χαρακτηρίζουν -με θράσος χιλίων πιθίκων- διεθνώς τρομοκράτες...

3 σχόλια:

 1. * Του Χάρρυ Κλύνν

  Ούτε το Μνημόνιο, ούτε οι δανειακές συμβάσεις είναι το μεγάλο πρόβλημα αυτής της χώρας…

  Ούτε δυσθεώρητο χρέος, ούτε η βαθιά ύφεση, ούτε ακόμα και αυτή η κατοχική κυβέρνηση του ημιπαράφρονα μειοδότη πρωθυπουργού Γ. Α. Παπανδρέου.

  Το μεγάλο και ανυπέρβλητο πρόβλημα αυτής της χώρας είναι… η πολτοποίηση της συνείδησης του δηλητηριασμένου με το δηλητήριο του άκρατου ατομισμού και του με κάθε τρόπο ανελέητου κυνηγιού του χρήματος, ελληνικού λαού, που επέβαλε και ανακήρυξε ως κυρίαρχο ήθος ο «Μέγας εκμαυλιστής» του Ελληνικού λαού, Ανδρέας Παπανδρέου…

  Τελεία και παύλα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Η VODAFONE ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!!
  http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/01/vodafone_25.html

  Το διοικητικό συμβούλιο της Παγκρήτιας Δημοσιογραφικής Ένωσης Μ.Μ.Ε καταγγέλλει στον Ελληνικό λαό αλλά και στο Έθνος ολόκληρο την προδοτική προπαγάνδα της συγκεκριμένης εταιρείας για την μαύρη και σκοτεινή (διαφήμιση) των προϊόντων της έχοντας για φόντο την σημαία με το αστέρι της επικυριαρχίας του σουλτάνου επί του ελληνικού πληθυσμού της αλλά και της πιο σκοτεινής περιόδου της ιδιαιτέρας μας πατρίδας της Κρήτης «Κρητική Πολιτεία»...

  Θα έπρεπε δε να γνώριζαν οι υπεύθυνοι της συγκεκριμένης εταιρείας ότι η σημαία Κρητικής ψυχής και της εποχής εκείνης είχε το σημείο του σταυρού και τις λέξεις «ΕΝΩΣΙΣ Η ΘΑΝΑΤΟΣ».
  Πιστεύουμε ότι αυτή η ενέργεια της VODAFONE συμβάλει ενεργά στην σκοτεινή προσπάθεια κάποιων που εδώ και καιρό προσπαθούν να περάσουν προδοτικά μηνύματα εναντίων της πατρίδας μας και ολοκλήρου του έθνους.
  Καλούμε δε τους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας μας να επιστρέψουν ….«Ως απαράδεκτο το διαφημιστικό spot » στην VODAFONE αμέσως και να σταματήσουν την προβολή του.
  Με αυτό τον τρόπο κλείνουμε τις πόρτες στους μαύρους και ανθέλληνες επιχειρηματίες που κρύβονται πίσω από αυτήν την ενέργεια.
  Το Δ.Σ της ΠΑ.Δ.Ε Μ.Μ.Ε ήδη ενημέρωσε τους νομικούς συμβούλους της και θα προχωρήσουμε αμέσως σε αγωγές για το προπαγανδιστικό υλικό με την κατηγορία της «εσχάτης προδοσίας».
  Παρακαλούμε τους βουλευτές της Κρήτης αυτή την φορά να μην σιωπήσουν όπως κάνουν τώρα και καιρό και την Ελληνική δικαιοσύνη να παρέμβει αμέσως.
  Για το Δ.Σ της ΠΑ.Δ.Ε Μ.Μ.Ε
  Ο Πρόεδρος
  Γεώργιος Δ.Μοσκοβίτης Ο Γ.Γραμματέας
  Εμμανουήλ Ν.Χρυσός

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. VONTAFON: ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...