Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Στην Κίνα τρώνε νεογέννητα βρέφη!!! - Τα ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!!!!

By "O.Y.K"



ΠΡΟΣΟΧΗ : Το περιεχόμενο είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΝΙΒΑΛΛΟΥΣ!!!


«ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΤΗΝΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΒΡΕΦΗ,ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ 3 ΤΕΚΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΚΑΙ ,ΖΩΑ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝ....ΠΟΣΟ ΠΟΙΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;»

Σχόλια χρηστών:
«Η ΦΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΗΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ..ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΩΝ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΡΕΦΗ...
ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΑΟ ΗΤΑΝ Η ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΟΛΩΝ,ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΛΟΣ...ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΠΟΝΤΑΙ..»

«εχω διαβασει συνεντευξη με το μαγειρα...εχει πει οτι σε 2 τελευταια χρονια εχει μαγειρεψει 60-70 βρεφη στο αφεντικο του..δεν νιωθει οτι κανει κατι κακο γιατι ετσι κι αλλιως ειναι πεταμενο κρεας.οταν στην οικογενια γενιεται 3-το παιδι κ ειναι κοριτσι,δεν προκειται να ζεισει,ας απολαυσει τουλαχιστων καποιος το κρεας του..»

Τρώνε.. τα παιδιά τους!!!!!!!
Τώρα φταίω εγώ να αναφέρω τον Λιακόπουλο, που μίλαγε για τους Νασχραντεχ και γενικά τις φυλές των απόγονων των έκπτωτων αγγέλων που τρώγαν τους ανθρώπους και που βρισκόταν προς Ασία μεριά;;; .. μήπως οι συνήθειες πέρασαν (ή μεταδόθηκαν) διαχρονικά στους ανθρώπους......; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...