Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Πάγκαλος: "Κοπρίτες στο Δημόσιο"

By "tromeric"

Aστραπές και βροντές από τον Θόδωρο Πάγκαλο σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής. Μιλάει για "κοπρίτες" στο δημόσιο, εξαπολύει επίθεση κατά της Αλέκας Παπαργήγα και του Αλέξη Τσίπρα, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην είναι υποψηφιος στις επόμενες εκλογές.

Ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης επιμένει ότι "μαζί τα φάγαμε τα λεφτά, μέσα στο πλαίσιο ενός φαύλου συστήματος πολιτικής με αθρόους διορισμούς στο δημόσιο και προχωρά ένα βήμα στην κριτική του που ασφαλώς θα προκαλέσει συζήτηση. Σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος: "Οταν στο Δημόσιο βάζεις τον κοπρίτη επειδή σε ψηφίζει η οικογένεια του και παίρνεις πολλούς σταυρούς, ε, τότε ο κοπρίτης θα μείνει κοπρίτης σε όλη του τη ζωή, δεν πρόκειται να βελτιωθεί.  Ξέρει ότι δεν πρόκειται ποτέ να απολυθεί.Εχει αλλοιωθεί αυτή καθαυτή η έννοια της απόλυσης. Τι να πει ας πούμε "απελύθη ο έχων σύμβαση ορισμένου χρόνου"; Δεν απελύθη. Επήλθε ο ορισμένος χρόνος" αναφέρει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Ο Θόδωρος Πάγκαλος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ...........


μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές:"Δεν ξέρω αν θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές. Εως τότε το κόμμα θα λειτουργήσει, θα κάνει τις επιλογές του, θα χαράξει γραμμές. Εγω είμαι 30 χρόνια σε αυτή την εκλογική περιφέρεια, δεν έχω καμία διάθεση να αλλάξω. Δεν είμαι ισόβιος ούτε αναντικατάστατος". Ο κ. Πάγκαλος τονίζει επίσης ότι "αν δεν ξεμπλέξουμε με το σταυρό προτίμησης, στην ουσία μεταρρύθμιση δεν θα κάνουμε. Θα είναι απλώς μια από τα ίδια"

Ασκώντας κριτική στον Αντώνη Σαμαρά, ο κ. Πάγκαλος σημειώνει ότι "θα πάθουν τα ίδια, θα καθήσουν καμια 20ετία και θα ονειρεύονται εκλογές κάθε χρονιά". Υπογραμμίζει ότι "ο μόνος ουσιαστικός συνομιλητής μας είναι ο ΛΑΟΣ. Οι μόνοι που κάνουν σοβαρή αντιπολίτευση. Λυπάμαι που το λέω. Οπως ξέρετε- σημειωνει ο κ. Πάγκαλος- η αντίθεσή μου με το ΛΑΟΣ είναι τεράστια, πρέπει όμως να δούμε τα πράγματα οπως είναι"

Τέλος ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης εξαπολύει επίθεση κατά των κομμάτων της Αριστεράς, λέγοντας πως "η κυρία Παπαρήγα ονειρεύεται μία Σοβιετική Ένωση (τη συγχωρεμένη). Ο δε Συνασπισμός του κυρίου Τσίπρα είναι ένα συγκρότημα το οποίο συναναστρέφεται τρομοκρατικές ομάδες και κατά καιρούς δίνει και μαθήματα με περισσή αναίδεια και αμετροέπεια".


http://cobra-argos.blogspot.com/2010/12/blog-post_6392.html

9 σχόλια:

  1. polu kalo
    mprabo pagkale!!
    oi dikoi soy ta kanoyn vevea ayta.
    gia na dioristei enas kopritis apo tin porta o "kakatsa" edose olous toys psifoys sto pasok.

    tora pagale prepei na toys stilete oloys toys koprites sta spitia toys prin na einai arga.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ" ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ:

    ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ:
    Εισόδημα: 640.632,2 ευρώ

    Ακίνητα: Διαθέτει 38 περιουσιακά στοιχεία, εκ των οποίων στην Αθήνα το 100% τριών διαμερισμάτων (80, 85 και 86 τ.μ.), το 50% δύο διαμερισμάτων το ένα με οικόπεδο (120,71 και 120 τ.μ.), 5 διαμερίσματα και μία οικία στην Χαλκίδα, αγόρασε από κοινού με σύζυγο διαμέρισμα 122,25 τ.μ. έναντι 90.992,68 ευρώ, 11 αγροτεμάχια (6 στην Κέα έκτασης 13.015 τ.μ., 4 στην Ελευσίνα 18.264 τ.μ. και 1 στην Χαλκίδα έκτασης 8.119 τ.μ.), 8 οικόπεδα (4 στην Αττική και 4 στην Εύβοια), 3 βοσκοτόπους στην Εύβοια έκτασης 113.500 τ.μ. και 3 γραφεία στην Αθήνα

    Καταθέσεις: 17.693,86 ευρώ

    Μέσα: Παραχώρησε ένα ΙΧ στον αδελφό του

    ΣΥΖΥΓΟΣ

    Εισόδημα: 206.538,07 ευρώ

    Ακίνητα: 5 οικόπεδα στα Καλύβια, 5 διαμερίσματα στην Αττική, 2 γραφεία στην Αττική, 2 πάρκινγκ στα Καλύβια, αγόρασε ένα αγροτεμάχιο στην Κέα 9.021 τ.μ. και από κοινού με σύζυγο ένα διαμέρισμα 122,25 τ.μ., πούλησε 1 αγροτεμάχιο στην Ελευσίνα 19.625 τ.μ. έναντι 490.616,19 ευρώ, 1 διαμέρισμα στα Καλύβια έναντι 150.000 ευρώ και ένα πάρκινγκ

    Καταθέσεις: 15.168,49 ευρώ

    Μετοχές: 4.860,843 μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων, πούλησε 4.060 μετοχές και 2.753 μερίδια αξίας 153.459,5 ευρώ

    Συμμετοχές: Μεταβίβασε το μερίδιο σε τεχνική εταιρεία

    Μέσα: 1 ΙΧ 2.429 κ.ε.
    -----------------------------
    ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΟΥ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΡΧΙΚΟΠΡΙΤΗΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
    ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΤΣΗ.
    ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο ΠΑΥΛΙΤΟΣ
    ΤΡΙΤΟΣ Ο ΑΡΜΑΝΔΙΛΟΣ
    ΤΕΤΑΡΤΟΣ Ο ΧΑΣΟΔΙΚΗΣ 'ΓΚΟΥΦΗ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ton fakiri giati den ton ebales stoys koprites??
    pos zei? pote doylepse?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΥΛΙΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑςΠΑΤΖΗ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΣΟΥ ΣΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΙΔΥΛΙΟ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΒΡΙΖΟΝΤΑΙ. ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΣΟΥ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΑΛΑΜΠΡΑΤΣΕΝΤΑ ΝΑ ΧΑΛΕΥΟΥΝΕ ΨΗΦΟΥΣ. ΕΔΩ Ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑΤΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΙΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΒΑΣΤΑΞΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο δημητρης ο φακιρης ειναι στουσ αρχικοπριτεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. vale kai tin lamia to deji xeri toy mpampatsh .mazi ta trogane .
    sto sex ta xalasane kai alaxe stratopedo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΛΙΤΣΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΗΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ
    ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...