Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Χορός των Ελλήνων της Κάτω Ιταλίας

By "ΚΑΠΟ-χωριατης"


1 σχόλιο:

  1. Ένα εκατομμύριο κατοικίες κατασχέθηκαν πέρσι στις ΗΠΑ, χειρότερο αναμένεται το 2011
    Το ρεκόρ του ενός εκατομμυρίου έφτασαν οι κατοικίες που κατασχέθηκαν το 2010 στι ΗΠΑ, ενώ ο χειρότερος χρόνος φαίνεται ότι μόλις έχει ξεκινήσει καθώς ο αριθμός εκτιμάται ότι φέτος θα φτάσει τα 1,2 εκατομμύρια σπίτια.

    Προς το παρόν, σύμφωνα με τα στοιχεία του Realty Trac που παρακολουθεί την αγορά, περίπου 5 εκατομμύρια δανειολήπτες έχουν καθυστερήσει για τουλάχιστον δύο μήνες τις δόσεις των στεγαστικών δανείων τους.

    Η υψηλή ανεργία αλλά και η αξία των δανείων, που έχουν ξεπεράσει την αξία των ακινήτων, εκτιμάται ότι θα οδηγήσουν σε ακόμη μεγαλύτερη αύξηση τον αριθμό εκείνων που αδυνατούν να εξυπηρετήσουν τις υποχρεώσεις τους.

    «Πρωταθλήτριες» στις κατασχέσεις είναι οι Νεβάδα, Αριζόνα, Φλόριντα και Καλιφόρνια. Οι τέσσερις αυτές πολιτείες είχαν περάσει εντονότερα την οικιστική φούσκα, ενώ η κατάσταση εκτιμάται πως θα είναι παρόμοια και στις πολιτείες του Μίσιγκαν και του Ιλινόι, που έχουν πληγεί σημαντικά από την οικονομική κρίση.

    Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

    http://redskywarning.blogspot.com/2011/01/american-dream.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...