Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Η Βουλα Βαβατση και ο Υπουργός. Δείτε πως καμακώνει ένας υπουργός την ιδιαιτέρα του!


Μπορεί η ελληνική βιομηχανία τσόντας να είναι "δια τον π", όμως άφοβα μπορούμε να καυχηθούμε ότι έχουμε βρει το δικό μας niche στην όλη βιομηχανία. Σε κάθε πορνο ταινία, από τον καιρό του Γκουσγκούνη του Τελη Σταλόνε και της Πέγκυ Σίμου, οι αστείοι διάλογοι 10 λεπτών και πλέον που προηγούνται κάθε ερωτικής σκηνής, είναι σπαρταριστοί και πραγματικά καλλιτεχνουργήματα λαίκης κωμωδίας! Ετσι λοιπόν και σήμερα, ο συνεχιστής της "καλής" ελληνικης τσoντοπαράδοσης -η Sirina Productions του Σειρηνακη- συνεχίζει στα χνάρια των μεγάλων μορφών του είδους.

Η γραμματέας που ικανοποιεί τις σεξουαλικές ορέξεις του αφεντικού της είναι ένα στερεότυπο αλλα και μια φαντασίωση για πολλούς. Στο video αυτό δείτε πως καμακώνει η ίδια η γραμματεας έναν υπουργό και πόσο ξενερωτα αυτός ανταποκρίνεται στα ερωτικά της κελευσματα. Ο αστείος διάλογος είναι από τη τσόντα "H Βουλα Βαβατση και ο υπουργός σε 3D" της Θεσσαλονικίας Miss Τουρισμός Βουλα Βαβατση. Στον ρόλο του υπουργού ο γνωστός μας Γιατρός...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...