Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Με επιτυχία ο 1ος ημιμαραθώνιος Κέρκυρας

Με στόχο να αποτελέσει έναν ετήσιο θεσμό που θα ενταχθεί στο ευρωπαϊκό καλεντάρι του αθλήματος, ο Δήμος Κέρκυρας σε συνεργασία με τον Κερκυραϊκό Γυμναστικό Σύλλογο και υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, πραγματοποίησαν τον πρώτο Ημιμαραθώνιο αγώνα Κέρκυρας.


 Η πρωτοβουλία ανήκει στον Κερκυραϊκό, ένα από τα αρχαιότερα εν ζωή ελληνικά αθλητικά σωματεία που διανύει αισίως το 126ο έτος από την ίδρυσή του. Εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι κερκυραίοι αλλά και αθλητές από την υπόλοιπη Ελλάδα, συμμετείχαν τόσο στον ημιμαραθώνιο των 21 χιλιομέτρων όσο και στους αγώνες των 5, 3 αλλά και ενός χιλιομέτρου που συγκέντρωσε αθρόες συμμετοχές από μικρούς αθλητές ή οικογένειες που έτρεψαν μαζί.

 Ο Δήμαρχος Κέρκυρας Κώστας Νικολούζος, η πρόεδρος του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου Λίνα Ρούσσου και η ολυμπιονίκης μας Μαρία Γεωργάτου, που τιμήθηκε μαζί με τον Σπύρο Γιαννιώτη, τόνισαν την ανάγκη θεσμοθέτησης των αγώνων με στόχο την ανάπτυξη του αθλητισμού δρόμου αλλά και των αρχών ήθους και συνεργασίας που τόσο έχει ανάγκη η νεολαία σήμερα. 

ρεπορτάζ: Γιάννης Ανδριώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...