Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Χορωδία Κέρκυρας: Θα λειτουργήσει Σχολή Επτανησιακής Μουσικής

Tην έναρξη της λειτουργίας της σχολής Επτανησιακής Μουσικής, στα πλαίσια της δραστηριότητας που αναπτύσσει το Κέντρο Επτανησιακής Μουσικής και Πολιτισμού, ανακοίνωσαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Χορωδίας Κέρκυρας.



 Η σχολή που θα εδρεύει στο κτίριο του πρώην Ινστιτούτου Ελαίας, στην οδό Δαίρπελφδ αριθμός 16, θα περιλαμβάνει τμήματα αρμονίας, πιάνου, εγχόρδων(βιολί, κιθάρα, μαντολίνο) καθώς και μονωδίας. Ενώ τα μαθήματα θα διδάξουν καταξιωμένοι διπλωματούχοι καθηγητές.

Παράλληλα, θα λειτουργήσει εργαστήριο παραδοσιακής «ντόπια» ψαλτικής, καθώς και παραδοσιακού κερκυραϊκού και επτανησιακού τραγουδιού, στο οποίο θα μπορούν να συμμετάσχουν όσοι ενδιαφέρονται για την «ντόπια» ψαλτική παράδοση και τα παραδοσιακά τραγούδια της Κέρκυρας και των άλλων νησιών της Επτανήσου.

 Για τους ενδιαφερόμενους πληροφορίες δίνονται κάθε Δευτέρα, Πέμπτη, και Παρασκευή, από τις 8μμ έως και τις 10μμ στο κτίριο του Κέντρου Επτανησιακής Μουσικής και Πολιτισμού (οδός Δαίρπελφδ αριθμ. 16,πριν από το 14° Δημοτικό Σχολείο) και στο τηλέφωνο 6947938237.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...