Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Έκθεση ζωγραφικής του Γιώργου Τσιριγώτη

Την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017, εγκαινιάζεται στην Αίθουσα Τέχνης της Πινακοθήκης Δήμου Κέρκυρας, η Έκθεση Ζωγραφικής του Γιώργου Τσιριγώτη.


Γεννημένος στην Κέρκυρα το 1966, ασχολήθηκε με το σκίτσο σε μικρή ηλικία, ενώ με το χρώμα ασχολείται εδώ και δώδεκα χρόνια. Είναι αυτοδίδακτος, για το λόγο αυτό τόσο η θεματική σύλληψη όσο και οι τεχνικές έχουν την προσωπική ματιά και στοιχείο.

Τα περισσότερα έργα της έκθεσης είναι από τον πιο πρόσφατο κύκλο δημιουργίας του και χαρακτηρίζονται από την λιτότητα στο χρώμα.

Εγκαίνια έκθεσης: Πέμπτη 28/09/2017, ώρα 19:30 Αίθουσα Τέχνης (Κήπος του Λαού)

Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Καθημερινά, 10:00 – 16:00 (εκτός Δευτέρας και αργιών)

Στοιχεία επικοινωνίας: 26610-48690, pinakcrf1@gmail.com

1 σχόλιο:

  1. Τουριστικά φιλέτα και θέρετρα στην Κέρκυρα και την Ελλάδα εξαγοράστηκαν από την Goldman Sachs και εβραϊκά κεφάλαια

    Στόχος του Ρόρ είναι να δημιουργήσει πολυτελείς κατοικίες και διαμερίσματα οι οποίες θα πάρουν το μεγαλύτερο μέρος των τουριστών που διαμένουν σε βίλες που βρίσκονται στην περιοχή. Άρα στοχεύουν να πλήξουν τα κέρδη του ντόπιου πληθυσμού.

    Ο πατέρας του George Rohr, ο Sami Rohr είχε πει στον γιο του την μέρα του Μπαρ Μιτζβά του: «να κάνεις ότι και ο κ. Ροτσιλντ. Οι Rothschilds, που ακόμα και σήμερα δίνουν τεράστια ποσά για την Τζεντάκα (tzedaka) , διατηρούν τον πλούτο τους, ενώ άλλες ιουδαϊκές οικογένειες που ήταν πολύ πλούσιες έχουν εξαφανιστεί»....

    http://freedomvoicegr.blogspot.gr/2017/09/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...