Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Θύμα Ξυλοδαρμού Στην Κέρκυρα Η Χορεύτρια Οριεντάλ Αλεξάνδρα Φωτεινού

Μία υπόθεση βίας που υπέστη γυναίκα στην Κέρκυρα, ήρθε στο φως της δημοσιότητας με ανάρτηση της ίδιας στο Facebook.
Πρόκειται για την Αλεξάνδρα Φωτεινού, η οποία με δημοσίευσή της στο λογαριασμό της στο FB κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από συγκεκριμένο άνδρα μέσα στο αυτοκίνητό της, αναφέροντας ότι υπήρχαν μάρτυρες στο περιστατικό αλλά ο άνδρας, παρά την προσέλευση αστυνομικού, τράπηκε σε φυγή και έφυγε. Η Αλεξάνδρα Φωτεινού, είναι γνωστή χορεύτρια oriental, έχει εμφανιστεί σε αρκετές εκπομπές και σειρές στην τηλεόραση. Το τελευταίο διάστημα, δραστηριοποιείται στην Κέρκυρα.

 Γνωστός στο θύμα ο θύτης 

Η επίθεση έγινε πριν από μερικές ημέρες, αλλά δημοσιοποιήθηκε μόλις σήμερα. Στόχος, σύμφωνα με το θύμα, είναι η ανάδειξη του προβλήματος της άσκησης βίας κατά των γυναικών και η ευαισθητοποίηση του κόσμου σε τέτοια περιστατικά. Σύμφωνα με τις αναρτήσεις της κας Φωτεινού, γνώριζε το θύτη του ξυλοδαρμού ενώ ήδη έχει υποβάλλει μήνυση εναντίον του. Σύμφωνα πάντως με όσα η ίδια έχει αναρτήσει στο FB, πριν από μερικές ημέρες η ίδια είχε υποβάλλει και πάλι μήνυση κατά του συγκεκριμένου ανθρώπου, ωστόσο, είχε λήξει η προθεσμία του αυτοφώρου χωρίς να συλληφθεί. Δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το λόγο της αρχικής αντιδικίας αναφέροντας πως δημοσιοποιεί το θέμα για να αναδείξει το πρόβλημα της άσκησης βίας κατά των γυναικών. Υποστηρίζει, δε, πως στο τελευταίο περιστατικό, όταν έφτασε αστυνομικός στο σημείο, τράπηκε σε φυγή…

Χτυπήματα και στο πρόσωπο! 

Η ανάρτηση της Α. Φωτεινού αναφέρει: «Αυτή η φωτογραφία είναι διαφορετική από τις φωτογραφίες χαράς που ανεβάζω. Είναι μια φωτο , κραυγή φωνής κατά του δράστη , της » γυναικούλας» που το μεσημέρι της Παρασκευής έσπασε το τζαμί του αυτοκινήτου μου και τον καθρέπτη και μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο μου και χτυπούσε το κεφάλι μου , και τραβούσε τα μαλλιά μου, στο κέντρο της Κέρκυρας. Το τραύμα λίγο πιο κάτω να ήταν θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο. Είχα «άγιο «μου λένε όλοι και ξεφτιλίζουν τον δράστη. Να ντρέπεται να βγει από το σπίτι του αυτός ο φουσκωτός και όσοι άλλοι χτυπούν γυναίκες. Περαστικά στην ψυχή μου, εκτός που έχω ημικρανίες οι ουλές επουλώνονται και μάλιστα χτες χόρεψα, έδωσα την πρώτη μου χορευτική παράσταση μετά την επίθεση, έδωσα χαρά σε αυτούς που ήρθαν να με δουν και αισθάνθηκα πιο δυνατή. Από καρδιάς σας ευχαριστώ όλους».

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...