Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Στη φυλακή 49χρονος που μαχαίρωσε τον γιο της φίλης του

Ισχυρίστηκε ότι προσπαθούσε να σώσει τη γυναίκα από τα χέρια του 28χρονου, ο οποίος της επιτέθηκε πάνω σε διαπληκτισμό Παρά την πολύωρη απολογία του στον ανακριτή Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ο 49χρονος που τραυμάτισε με κουζινομάχαιρο τον γιο της συντρόφου του στην περιοχή Βιρό δεν κατάφερε να τον πείσει ότι προσπαθούσε να σώσει τη γυναίκα από τα χέρια του 28χρονου.


Με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, ο δράστης κρίθηκε προφυλακιστέος καθώς η κατηγορία σε βάρος του μετατράπηκε σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, από πρόκληση σοβαρών σωματικών βλαβών που ήταν η αρχική δίωξη. Έτσι, παραμένει στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας και πιθανότατα σήμερα θα οδηγηθεί στις Κλειστές φυλακές του νησιού.

Το αιματηρό περιστατικό συνέβη το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, όταν ο 49χρονος παρενέβη στον έντονο διαπληκτισμό του 28χρονου με τη μητέρα του και τον χτύπησε δύο φορές στην κοιλιακή χώρα με το μαχαίρι. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ο παρ’ ολίγον δολοφόνος είχε παραδοθεί στην Αστυνομία το ίδιο βράδυ συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...