Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

14χρονος απασχολούσε τον ιδιοκτήτη φαρμακείου για να κλέβουν οι υπόλοιποι


«Αρχηγικό» ρόλο σε κλοπή φαίνεται πως διαδραμάτισε ένα ανήλικο αγόρι μόλις 14 ετών στην Κέρκυρα.


Πιο συγκεκριμένα, ο 14χρονος συμμετείχε σε προσπάθεια σπείρας νεαρών που επιχείρησαν να κλέψουν ναρκωτικά σκευάσματα από φαρμακείο σε προάστιο της πόλης της Κέρκυρας.

Ωστόσο, αυτό που κάνει ιδιαίτερη αίσθηση είναι ο ρόλος που κατείχε ο ανήλικος καθώς είχε επιφορτιστεί με το να κρατά απασχολημένο τον ιδιοκτήτη προκειμένου οι υπόλοιποι να δρουν ανενόχλητοι.

Το συμβάν σημειώθηκε τη νύχτα της Δευτέρας όταν οι έξι συνολικά δράστες εισέβαλλαν στο φαρμακείο με το πρόσχημα ότι ήθελαν να αγοράσουν σιρόπι για τον βήχα του 14χρονου ενώ κατά την αποχώρησή τους ο ιδιοκτήτης του καταστήματος διαπίστωσε ότι είχαν κάνει φτερά σκευάσματα, συνολικής αξίας 500 ευρώ. Τοτε ειδοποίησε την αστυνομία προκειμένου να την ενημερώσει για το περιαστατικό.

Η έρευνα που ξεκίνησε άμεσα από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, οδήγησε στα ίχνη των μελών της σπείρας. Τέσσερις από τους δράστες ηλικίας ως 34 χρόνων, μεταξύ αυτών και ο 14χρονος, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας κατηγορούμενοι για κλοπή κατά συναυτουργία ενώ δύο νεαροί ηλικίας 18 και 24 χρόνων αναζητούνται.

Σημειώνεται, τέλος, ότι η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των έξι δραστών θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...