Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Χωρίς Παιδοψυχίατρο έχει μείνει το Κέντρο Ψυχικής Υγείας στην Κέρκυρα

Κενή έχει μείνει η θέση του Παιδοψυχίατρου από τον Ιούνιο του 2017 στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Κέρκυρας, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η πραγματοποίηση επισκέψεων και συνταγογραφήσεων και οι κάτοικοι του νησιού να αναγκάζονται να ταξιδέψουν μέχρι το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.


Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Ιάσονας Φωτήλας και Βασίλης Οικονόμου, που φέρνουν το θέμα στο φως της δημοσιότητας, με ερώτηση που καταθέτουν στον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό, υποστηρίζουν ότι το Κέντρο Ψυχικής Υγείας «έχει αφεθεί στην πλήρη υποβάθμιση και εγκατάλειψη, με ό,τι αυτό σηματοδοτεί για την υγειονομική στήριξη των νησιών της χώρας μας».

 Οι δύο βουλευτές ρωτούν τον κ. Ξανθό τι σκοπεύει να πράξει για την πλήρωση της θέσης του παιδοψυχιάτρου υπογραμμίζοντας ότι για πολλές κατηγορίες πολιτών, όπως τα ΑΜΕΑ, που είναι δύσκολη η μετακίνηση εξαναγκάζονται σ’ έναν καθημερινό γολγοθά έστω και για μια απλή συνταγογράφηση να μπουν στο καράβι και να ταξιδέψουν μέχρι τα Γιάννενα. Μαίρη Μπιμπή

health.in.gr
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...