Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Σημαντικός βαθμός για την Κέρκυρα


Βαθμός που μπορεί στο τέλος να αποδειχθεί... χρυσάφι ήταν ο σημερινός για την Κέρκυρα στο AEL FC Arena κόντρα στη Λάρισα (0-0) στο εναρκτήριο ματς της 25ης αγωνιστικής της Super League. 


 Οι «Φαίακες» ήταν αυτοί που «καίγονταν» για το «τρίποντο», αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς και η ισοπαλία που απέσπασε ήταν σημαντική, μιας και από το 68ο λεπτό αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Σπίνουλα. 

 Με τον βαθμό που πήρε η Κέρκυρα έφτασε στους 20, έναν πάνω από τον προτελευταίο της κατάταξης, Απόλλωνα, που την προσεχή Δευτέρα (12/03) θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ΑΕΛ ανέβηκε στους 26 και πέντε... στροφές πριν το φινάλε λογικά εύκολα ή, δύσκολα θα παραμείνει στη Super League. 

 Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, διάστημα στο οποίο απείλησαν στο 17΄ με τον Επστάιν να σουτάρει άουτ, στο 19΄ με την προβολή του Ζορμπά που απέκρουσε σε κόρνερ ο Γουάλας και στο 31΄ με το απευθείας εκτελεσμένο φάουλ του Ρόλε, που ανάγκασε σε δύσκολη επέμβαση τον Μπόζοβιτς. 

Η Κέρκυρα έχασε τεράστια ευκαιρία με το ξεκίνημα του β΄ μέρους, όταν ο Επστάιν απέφυγε τον Μασούρα σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Ζίζιτς και κατέληξε στο δοκάρι των Θεσσαλών, ενώ ο Μπόζοβιτς είχε ήδη πέσει στην αντίθετη γωνία. Τ

ρία λεπτά αργότερα, όμως, το έργο των φιλοξενούμενων δυσκόλεψε αρκετά, καθώς ο Σπίνουλας αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του Θάνου (για ανατροπή του Κριζμάν) και αποβλήθηκε. 

Η ομάδα του Ντόστανιτς έφτασε μια ανάσα από το γκολ στο 72΄, αλλά ο Γιαννακόπουλος νίκησε τον Περόνε στην τελευταία σημαντική στιγμή του αγώνα.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...