Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Η Κέρκυρα ένα ασημένιο & δύο χάλκινα στο Πανελλήνιο καράτε

Με τρία μετάλλια στις αποσκευές τους επέστρεψαν οι δύο κερκυραϊκοί σύλλογοι ΑΣ Καράτε Αγ. Ματθαίου και Α.Σ «SOLAR-Κ.Κ.Σ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ», που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καράτε Παίδων-Κορασίδων που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο πάλης ,στα Άνω Λιόσια στην Αθήνα, το Σαββατοκύριακο 10-11 Μαρτίου 2018. 


 Με τρία μετάλλια στις αποσκευές τους επέστρεψαν οι δύο κερκυραϊκοί σύλλογοι ΑΣ Καράτε Αγ. Ματθαίου και Α.Σ «SOLAR-Κ.Κ.Σ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ», που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καράτε Παίδων-Κορασίδων που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο πάλης ,στα Άνω Λιόσια στην Αθήνα, το Σαββατοκύριακο 10-11 Μαρτίου 2018. Συγκεκριμένα ο Διονύσης Γκίνης του ΑΣ Καράτε Αγ. Ματθαίου κατέκτησε τη δεύτερη θέση(αργυρό μετάλλιο) στην κατηγορία παίδων 13 ετών -40kg KUMITΕ, ενώ οι αθλήτριες του SOLAR-Κ.Κ.Σ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ Μαρίσια Παπαδοπούλου και Ειρήνη Μεσιάν κατέκτησαν την τρίτη Θέση (χάλκινο μετάλλιο) στις κατηγορίες ΚΑΤΑ κορασίδων 9 ετών και KUMITE κορασίδων 9 ετών -25kg αντίστοιχα. 

Σύμφωνα με τον SOLAR-Κ.Κ.Σ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ: «Οι δύο νεαρές καρατέκα έφεραν την μεγαλύτερη διάκριση του συλλόγου στα 4 χρόνια λειτουργίας του ,αφού μετά τις επιτυχίες στα επιμέρους Πανελλήνια Κύπελλα κατάφεραν να στεφθούν χάλκινες Πανελληνιονίκες». 
Στους αγώνες πήραν μέρος περισσότεροι από 1000 αθλητές – τριες των 110 συλλόγων όλης της χώρας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω πρωτάθλημα δίνει την δυνατότητα στους αθλητές που επιτυγχάνουν κάποια διάκριση να εγγραφούν στο μητρώο αθλητών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ,ως διακριθέντες αθλητές, και να απολάβουν όλα τα προνόμια που ορίζει ο νόμος(μοριοδοτήσεις κτλ),καθώς είναι και το πρωτάθλημα από το οποίο καταρτίζονται οι επίσημες Εθνικές Αποστολές παίδων -κορασίδων. φωτο 1 Οι χάλκινες Πανελληνιονίκες Μ. Παπαδοπούλου, Ειρ. Μεσσιάν του ΑΣ SOLAR ΚΚΣ Κέρκυρας.φωτο 2 Ο Δ. Γκίνης με τον προπονητή Κ. Αγάθο του ΑΣ Καράτε Αγ. Ματθαίου ασημένιος Πανελληνιονίκης.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...