Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Σεμινάριο Πνευστών Οργάνων από την Φ.Ε. Μάντζαρος

Συνεχίζοντας τις συστηματικές προσπάθειες για ποιοτική και διαρκώς αναβαθμιζόμενη μουσική εκπαίδευση, η Φιλαρμονική Εταιρία «Μάντζαρος» διοργανώνει σεμινάριο πνευστών οργάνων με προσκεκλημένους διδάσκοντες τέσσερις διακεκριμένους μουσικούς. 


 Ειδικότερα, στο σεμινάριο θα διδάξουν τα μέλη της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Essen, Susanne Wohlmacher (φλάουτο), Harald Heindrichs (κλαρινέτο) και Klaus Gössmann (κόρνο), οι οποίοι απαρτιζούν το «Aalto Bläser Trio», καθώς και ο Γιώργος Φαρούγγιας (φαγκότο), κορυφαίος μουσικός της Ορχήστρας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. 

Στην πιανιστική συνοδεία θα τους πλαισιώσει η Μαριλένα Ελούλ. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί το διάστημα στο κτίριο της Φ.Ε. «Μάντζαρος», από Τετάρτη 25 έως και Κυριακή 29 Απριλίου 2018. Ως επιστέγασμα, στις 29 Απριλίου 2018 θα πραγματοποιηθεί στην Ιόνιο Ακαδημία πανηγυρική συναυλία με τη συμμετοχή των μαθητών και των καθηγητών του σεμιναρίου. 

Το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο είναι 25 ευρώ/άτομο, ενώ οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο 2661037004 (εσ. 2) έως και την Παρασκευή 20 Απριλίου 2018. 

Περισσότερες πληροφορίες στο www.femantzaros.com (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ) 

 ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...