Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018

Η Ιόνιος Πολιτιστική Ομοσπονδία Αμερικής προς Τσίπρα για την ογκολόγο σε Κέρκυρα

Το θέμα της αποχώρησης της μοναδικής ογκολόγου του Νοσοκομείου Κέρκυρας, που
δημιουργεί προβλήματα και ανησυχία για τη ζωή των περίπου 2.500 καρκινοπαθών του νησιού, έθεσε υπόψιν του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με επιστολή της, η Ιόνιος Πολιτιστική Ομοσπονδία Αμερικής, την οποία υπογράφει ο πρόεδρός της, Νικόλαος Μπάρδης.
Την επιστολή έθεσε στη διάθεση του «Ε.Κ.» ο δημοσιογράφος του Corfutvnews.gr, κ. Διονύσης Μάμαλος, ο οποίος επεσήμανε στην εφημερίδα μας πρόσφατα, τα ευρύτερα προβλήματα που υπάρχον στο χώρο της Υγείας στο νησί της Κέρκυρας.
Η επιστολή:
Νέα Υόρκη 03/01/2018
Προς:
1.Πρωθυπουργό της Ελλάδας Κον Αλέξη Τσίπρα
2. Υπουργό Υγείας κ, Ανδρέα Ξάνθο
3. Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Παύλο Πολάκη
4. Γενικό Γραμματέα Υγείας κ. Γεώργιο Γιαννόπουλο
5. 6η ΔΥΠΕ
6. Κο Κακαβίτσα Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας
Κοιν.: Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος στην Νέα Υόρκη Κον Κωνσταντίνο Κούτρα
Αξιότιμε Πρωθυπουργέ της Ελλάδος,
Η Ιόνιος Πολιτιστική Ομοσπονδία Αμερικής θα ήθελε να εκφράσει την αγωνία της και ταυτόχρονα να ζητήσει την παρέμβασή σας στην επίλυση ενός ζητήματος που είναι μείζονος σημασίας για το αγαπημένο μας νησί την Κέρκυρα. Η προσπάθεια μας γίνεται για να παραμείνει στη θέση της η ογκολόγος Δρ. Άννα Μουζακίτη στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας.
Το θέμα το παρακολουθούμε με μεγάλο ενδιαφέρον και ανησυχία καθώς είναι η μοναδική ογκολόγος στο νοσοκομείο της Κέρκυρας. Η σύμβαση της ιατρού ογκολόγου Δρ. Άννας Μουζακίτη, λήγει τον Δεκέμβριο του 2018 και περισσότεροι από 3500 καρκινοπαθείς στο νησί μας παραμένουν χωρίς ογκολόγο.
Αξιότιμε Πρωθυπουργέ,
ζητάμε την δυναμική σας παρέμβαση, καθώς αυτή η κατάσταση της κενής θέσης ογκολόγου δημιουργεί τεράστια προβλήματα για τη θεραπείες των ασθενών και ζητούμε να μεριμνήσετε, καθώς και από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, για την άμεση πρόσληψη μόνιμου ογκολόγου στο νοσοκομείο Κέρκυρας.
Ως Έλληνες –Κερκυραίοι της Διασποράς αγωνιούμε για τον τόπο μας και πάντα ήμαστε παρών. Ελπίζουμε στη στήριξή σας και στην δυναμική σας παρέμβαση.
Με εκτίμηση,
Πρόεδρος Ιονίου Πολιτιστικής Ομοσπονδίας Αμερικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...