Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Τελικά δεν χάθηκε το κανόνι,απλά το πήραν για συντήρηση και θα επιστρέψει..

Ετσι ειπώθηκε στα σχόλια...Ακολουθεί η συζήτηση:


Ανώνυμος είπε...
το συγκεκριμενο κανονι το εχουν δει πολλα ατομα. μαλιστα ηταν πιο μικρο σε σχεση με αυτα που ειναι στο λιμανι. χαραστηριστικα ειχε σημαδια πανω του(τρεις χαρακες) μαλλον απο οξυγονοκοληση, καθως καποιοι ειχαν προσπαθησει να το τεμαχησουν και να το παρουν. τελικα δεν κατορθωσαν να το τεμαχισουν αλλα καταφεραν να κοψουν και να παρουν τα πλαϊνα και τη "μπαλα" απο το "κολο" του κανονιου. βρισκοταν σε χτημα κοντα στον καλαμιωνα μεσα στις ελιες, πανω απο δρομο, οπως παμε απο καλαμιωνα για μπαταρια, κοντα στην ανηφορα. οσοι το ειχαν δει ξερουν.
Ανώνυμος είπε...
loipon magkes to kanoni oxi mono den xathike alla to phre o sulogos me thn parousia ths arxaiologias gia anapalaiwsh k tha mpei kapou sto limani tou xwriou!!!!POLU MALAKIA PEFTEI APO KAPOIOUS STO KASSIOPI...k auto giati thn wra pou epernan to kanoni kalothelhths xwrianos kalese thn astynomia k elege trexte arxaiokapiloi kouvaloun ena kanoni!!!FYSIKA KSEFTILISTIKE META..
Aslan είπε...
Λοιπόν μη βρίζεις για κάτι που δεν είσαι ενημερομενως...τώρα για το κανόνι, 1ο- δεν ήταν στο καλαμιώνα,2ο-ηταν σε ένα κτήμα και το πήραν για να το καθαρίσουν και να φτιάξουν βάση για να το βάλουν και αυτό με τα άλλα στο λιμάνι,αυτό που σας λέω ειναι σύγουρο..αν μάθω αλλα νέα θα τα μάθετε..Ευχαριστω.
Ο ιδιος ανωνυμος είπε...
Αφου τους ξερεις τους χωριατες...μην χασουνε! Το κανονι το εχει παρει η αρχαιολογια, θα το συντηρησει και θα το φερει πισω να το στολισουμε στο λιμανι. Μαλιστα, εγινε και καταγγελια σ'αυτους που το πηραν, οτι και καλα το κανονι βρισκοταν σε ιδιωτικο κτημα και το κλεψανε...!! οπως κανουν παντα δλδ...
γαμω τους αρχαιοκαπηλους είπε...
μακαρι να ειναι οπως τα γραφετε. ισα, ισα που γραφωντας το σχολιο μαθαμε και την αληθεια, ωστε να μην γινονται παρεξηγησεις. φυσικα και δεν εβρισα αυτους που το πηραν για καλο. αλλα το εγραψα ωστε να ταρακουνηθουν καποιοι και για αλλα θεματα, που αφορουν την ιστορια του χωριου. πολυ ωραια λοιπον το κανονι θα ειναι μεσα στο χωριο, αλλο ενα στολιδι. λυθηκε το θεμα.

1 σχόλιο:

  1. ο ιδιος ανωνυμος24 Μαΐου 2010 στις 12:32 μ.μ.

    Ελα, ενταξει με τα κανονια, με τις πισινες τι θα κανουμε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...