Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

ΝΕΟ DVD: "SEX IN THE VILLAGE OF KASSIOPI"

by "ekprosopos"


ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΥΒΛΗ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΕ ΜΙΑ

7 σχόλια:

  1. Ωρα ητανε να βγει και το δικό μας dvd Ποιός θα πρωτομπει όμως πρωταγωνιστής και ποιά πρωταγωνίστρια με τόσους σταρ που διαθέτουμε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλό εεε???
    είδατε που είχαμε και επιτυχία. άλλα μπλογκ αναδημοσίευσαν την ανάρτηση με την "αγγελία". μπλόγκερ τα πάς πολύ καλά, να είσαι σίγουρος ότι το μπλόγκ θα γίνει από τα καλύτερα της κέρκυρας.
    σε ευχαριστώ για τη δημοσίευση των "ρεπορτάζ" που στέλνω, ελπίζω να είναι αρκετά χιουμοριστικά και να πίανουν τόπο.
    ευχαριστώ και καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποιοι πρωταγωνιστουν στην ταινια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ21 Μαΐου 2010 στις 12:28 π.μ.

    Blogger δημοσίευσε σε παρακαλώ αυτό που σου στέλνω να μην πλερώσει πάλε κουτίτικα λεφτά ο αγρότης...

    Τι γίνεται με τις επιδοτήσεις πια στην Κέρκυρα;

    Είναι πραγματικά εξοργιστική η κατάσταση που επικρατεί στην Κέρκυρα με τις επιδοτήσεις. Διάβασα σε διάφορα κερκυραϊκά sites οτι η Αγροτική Ενωση Κέρκυρας, ζητά απο κάθε αγρότη 100-200 ευρώ για την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων τους. Οταν σε άλλες περιοχές της Ελλάδας η ενεργοποίηση των δικαιωμάτων και η ψηφιοποίηση είναι δωρεάν.
    Τελικά οι Κερκυραίοι αγρότες είναι μεγάλα κορόϊδα!
    Προσωπικά πιστεύω οτι κανένας αγρότης δεν πρέπει να δώσει ούτε ένα ευρώ για την ενεργοποίηση και την ψηφιοποίηση. Ενημερώστε τους δικούς σας να μην πληρώνουν αυτά τα χρήματα.
    Ακούστηκε οτι για την ίδια αυτή εργασία, για την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων των Κερκυραίων ελαιοπαραγωγών, η οποία μάλλον ανατέθηκε στον ΑΓΡ. ΣΥΝ. Του Αγρινίου έναντι του ποσού των 83.000 ευρώ. Ακόμη και αυτό το ποσό ειναι πολύ μεγάλο για να γίνει μια καταγραφή των ελαιοπαραγωγών.
    Το περίεργο είναι το γιατί χρειάζεται κάθε χρόνο ψηφιοποίηση. Γιατί δεν κρατούν τα στοιχεία απο την προηγούμενη χρονιά; Κάθε χρόνο πληρώνουμε 50-100 ευρώ για να φτιάξουν τα χαρτιά των αγροτών για μια δουλειά που χρειάζεται 5-10 λεπτά.
    Γιατί δεν κάνουν μόνο σε αυτούς που έχουν αλλαγές στην περιουσία;
    Γιατί πρέπει να ξεπουπουλιάζουν συνεχώς τον Κερκυραίο αγρότη;
    Τελικά οι αγρότες πεθαίνουν στα χωράφια απο τα φυτοφάρμακα και την «καλοπέραση» και κάποιοι στα «γραφεία» τρώνε με «χρυσά κουτάλια».
    Ξεσηκωθείτε ρε σεις δεν πάει άλλο πια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝ ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΙ ΣΙΝΙΩΤΕΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΣΤΟ ΛΥΜΑ ΣΙΝΙΕΣ.

    ΣΙΝΙΕΣ:

    Ο ΟΜΦΑΛΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.

    ΕΔΩ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΑ.
    ΣΤΗ ΣΑΝΤΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΠΟΣ ΤΗΣ ΕΔΕΜ, ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΣΩΠΙ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΜΗΛΟ ΣΤΗ ΣΙΝΙΩΤΙΣΑ ΕΥΑ ΚΑ ΕΤΣΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ΣΙΝΙΩΤΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΗΣ ΣΑΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΑ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΣΣΩΠΙΟΥ.

    ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ ΗΤΑΝ ΧΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΚΑΣΣΩΠΙΤΕΣ.

    ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΧΕ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΝ ΦΑΙΑΚΩΝ ΤΟ ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΤΟΥ.
    Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΑΙ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΙΣ ΣΙΝΙΩΤΙΣΕΣ ΝΑ ΠΛΕΝΟΥΝ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΑΥΤΕΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΕΙΔΑΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΣΤΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΣΤΗ ΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΑΝ. ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΟΔYΣΣΕΑ ΧΟΡΕΨΑΝ ΕΙΔΙΚΟ ΧΟΡΟ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ "ΣΙΝΙΩΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ-ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΗ ΔΑΣΚΑΛΗΣΑ ΣΟΥ κτλ."

    ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΣΙΝΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΥΚΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΔΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ HOMO SAPIENS, ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ, ΤΟ HOMO SINIOTIENS.

    ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΙΝΙΕΣ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ ΤΩΝ ΣΙΝΙΩΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Ο ΜΠΑΤΜΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΜΑ ΟΙ ΚΑΣΣΩΠΙΤΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ HOMOSAPIES ΠΡΩΤΟΓΟΝΟ ΕΙΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑΥΤΟ ΟΙ ΚΑΣΣΩΠΙΤΕΣ ΜΙΑ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΙΑ ΠΑΡΓΑ ΜΙΑ ΜΟΝΑΧΟ ΜΙΑ ΕΝΔΙΜΠΟΥΡΚ ΜΙΑ ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΜΙΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΛΙΑ ΑΓΝΗ ΜΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΥΤΟ..ΧΘΟΝΕΣ ,,,ΙΣΩΣ ΑΝ ΣΤΑΘΕΡΟΠΙΟΙΘΟΥΝ {ΧΩΡΙΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚ..}το πολυ πολυ να κοιταγονται ,να βγαζουν τα κεφαλια τους κρουμενα καποια στιγμη και να μην ξερουν τι γενηκε....θα τα ριξουν στη κριση η κατι θα βρουν σιγουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...