Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Οι δημοτικές λάμπες καίνε εδω και 2 μήνες νύχτα-μέρα στην Κασσιώπη! Χιλιάδες ευρώ χρεώνονται οι πολίτες απο το ρεύμα που καταναλώνεται την ημέρα!


18 σχόλια:

  1. γραμένους σας εχει ο Παπατζής τωρα που ξαναβγήκε πιος τον πιάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΤΟ ΒΑΝΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ; ΑΦΟΥ ΚΑΜΙΑΝΟΥ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΝΙΑΖΟΝΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα παω στη τζοβανα να το τακτοποιησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φωτιζουν τη στραβομαρα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ!!!

    http://www.youtube.com/watch?v=ZsHFwxvBjQA

    ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. blogger bale auto

    http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/01/caramela.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τη σχέση έχουν τα κομματόσκυλα και οι φαντασμένοι με τον πολιτισμό;...απολύτως καμοία, ένα μάτσο αμόρφωτοι που εξυπηρετούν κομματικά και ατομικά συμφέροντα πατώντας στην έννοια πολιτισμός

    αυτη είναι η αλήθεια, γυμνή ...και όποιος θέλει τη δέχεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΜΗΤΕΡΕΣ !!!

    Συλλογική παραφροσύνη…

    Μετά την απαξίωση του πατρικού ρόλου σειρά έχουν οι μητέρες.

    Επιβολή του GAY γάμου

    Απαγορεύτηκε η χρήση του όρου «ΜΗΤΕΡΑ» με απόφαση των ηλιθίων των Βρυξελλών!

    Τὸ Εὐρωπαϊκὸ Συμβούλιο ὑποδεικνύει τὴν ὑποβολὴ ἀποφάσεως 12267, διὰ τῆς ὁποίας μεταξὺ ἄλλων συνιστᾶται νὰ καταπολεμηθῇ ὡς σεξιστικὴ στερεοτυπία (!) ἡ χρῆσις τοῦ ὅρου «μητέρα» . Συνιστᾶται λοιπὸν ἡ παράκαμψις τῆς χρήσεως τῆς ἐννοίας αὐτῆς, ὡς ἀνασταλτικῆς τῆς «ἰσότητος τῶν φύλων». Ἔτσι ἀξιολογεῖται ὁ ῥόλος τῆς μητέρας ὡς παθητικὴ λειτουργία.

    Ἰδιαιτέρως «προωδευμένη» ἐπ᾿ αὐτοῦ προκύπτει ἡ Ἑλβετία. Συμφώνως πρὸς νέαν ὁδηγίαν περὶ τῆς ὑπηρεσιακῶς ἐνδεικνυμένης γλώσσης, ἐμπίπτει ἡ χρῆσις τῶν ἐννοιῶν «πατέρας» καὶ «μητέρα» εἰς τὴν κατηγορίαν τῶν καλουμένων «ἐννοιῶν διακρίσεων»· συνεπῶς τὰ παιδιὰ δὲν θὰ μποροῦν ἐπισήμως νὰ ἔχουν πατέρα καὶ μητέρα ἀλλὰ «γονεϊκὰ μέρη» ἢ «α΄ καὶ β΄ γονικὸ» ὡς γονεῖς. «Ἡ ὁδηγία εἶναι ὑποχρεωτικὴ προκειμένου περὶ ὑπηρεσιακῶν δημοσιευμάτων καὶ ἐγγράφων», ἐξήγησε ἡ Isabel Kamber, ὑποδιευθύντρια τοῦ Γερμανικοῦ τομέως τῆς Κεντρικῆς Γλωσσικῆς Ὑπηρεσίας τῆς ὁμοσπονδιακῆς καγκελαρίας τῆς Ἑλβετίας.

    σχόλιο:

    Το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ψήφισε δηλαδή υπέρ μιας έκθεσης που στόχο έχει να υποχρεώσει όλα τα κράτη μέλη να αναγνωρίσουν ως έγκυρα τα «πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης» που προέρχονται από κράτη μέλη της ΕΕ που επιτρέπει GAY γάμους, (ή και πολυγαμικούς –πχ. Ολλανδία) αφού οι γονείς δεν θα είναι πια «πατέρας» και «μητέρα».

    Τοιουτοτρόπως εὐθυγραμμίζονται οἱ πολιτικοὶ ἰθύνοντες τῆς Βέρνης πρὸς τὴν γραμμὴν τῆς κατ᾿ ἐφαρμογὴν τῆς ἰσότητος τῶν φύλων ὑποβολῆς ἀποφάσεως 12267 τοῦ Εὐρωπαϊκοῦ Συμβουλίου. Ἡ συγκεκριμένη ὑποβολὴ θὰ εἶναι καὶ εὐνοϊκὴ πρὸς τὴν διεκδίκησιν γονεϊκότητος ὑπὸ ὁμοφυλοφίλων ζευγῶν· ὁπότε κάποιο παιδὶ μὲ «κοινωνικοὺς γονεῖς» δύο λεσβίες γυναῖκες, δὲν θὰ εἶχε πλέον (ὅπως τώρα) μία μητέρα καὶ μία θετὴ μητέρα ἀλλὰ δύο «γονεϊκὰ μέρη»: γονεϊκὸ μέρος 1 καὶ γονεϊκὸ μέρος 2.

    Θὰ εἶναι ὅμως ἀναγκαίως καὶ συνεπὲς πρὸς τὴν ὡς ἄνω γραμμὴν νὰ ἀλλάξῃ καὶ ὁ παπποὺς εἰς προγονέα 1, ἡ γιαγιὰ εἰς προγονέα 2 - ἤ, ἀκόμη καλλίτερα, εἰς προγονεϊκὸν μέρος 1.1, προγονεϊκὸν μέρος 1.2 καθὼς καὶ προγονεϊκὸν μέρος 2.1 καὶ προγονεϊκὸν μέρος 2.2 …

    Θὰ διερωτᾶτο κανεὶς εὐλόγως, τὶ εἴδους σκληρὰ φάρμακα παίρνουν ἐκεῖ στὸ Εὐρωπαϊκὸ Συμβούλιο;

    http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/01/blog-post_3452.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. kαλην εσπερα μπουφο μ κ ασ ειναι ο ορισμο σου και συ καλη λισαβο μ ν μπω στ αρχοντικο σ

    σ αυτο το σπιτι π ρθαμε πετρα ν μην ραγισει κ η γοργονα τ σπιτιου χρονια πολλα ν ζησει

    χρονια πολλα ψαρακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λες για τις λάμπες στην Ημερολιά αλλά για τις λάμπες μέσα στο Δημαρχείο που καίνει όλη μέρα δε λέει τίποτα κανένας. Οεσες φορές πήγα δεν τις είδα ποτέ σβηστές. Ολη μέρα αναμένες ακόμα και με ήλιο. Ο παπατζής τόσα χρόνια δεν τις βλέπει; Εκτός κιαν είναι σβηστές του πάνω ορόφου γιατί αυτός αποτι φαίνεται μοναχά εκεί καθεται. Κάτω πάντως ότι ώρα και να χω πάει είναι όλες αναμένες. Για υπολόγισε οχτώ ώρες κάθε μέρα χειμώνα καλοκαίρι πόσο καίνε. Στο κερατό του που πληρώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΠΑΝΤΑΖ... ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΣΣΩΠ...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΤΟ ΤΡΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΩΣΤΕ... ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΟ.ΒΡΗΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΤΖΙΦΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΤΖΙΟΒ.. ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ.ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ.ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ;....ΠΟΙΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟ ΤΟΠΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. κατσε να σκουπισουνε ολες τις βρωμιες πρωτα.. καποια δικηγορος ακουστηκε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΕΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΤΗΝ ΚΑΣΣΙΩΠΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Του Κασοπιού του φταίνε οι Κασοπίτες. Γιατί τα βάζετε με συγκεκριμένους; Γιατί ψάχνετε φταίχτες εκτός από σας; Εσείς δεν ψηφίζετε; Εσείς σε διαλέγετε αυτούς που θα σας διοικήσουν; Εσείς δε θάβετε κάθε μέρα όποιον ασκώσει κεφάλι; Εσείς δε μιλείτε πάντα πίσω από την "εξουσία" και μπροστά η γλώσα σας κοντεύει να κολήσει στο χώμα από το γλείψιμο; Γλείφετε και βρίζετε, και ξαναγλείφετε και ξαναβρίζετε. Η υποκρισία είναι στο αίμα σας και οι τσάμπα μάγκες σας περσεύουνε. Ολα και όλοι σας φταίνε αλλά τους ίδιους ξαναβγάζετε, τους ίδους έχετε σαν κοματόσκυλα και τους ίδιους ακούτε. Ε λουφάξτε τώρα και βράστε στο ζουμί σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μια φορά κάπου κει στο καφενείο άκουα ένα λαμόγιο να λέει σ αυτόνε που έγραφε στον Κασσωπίτη, γιατί δεν γράφεις για κείνο και για το άλλο και για το παραπέρα; Του λεγε τουλεγε και του χε κάμει το κεφάλι καζάνι. Εβριζε το δήμαρχο έβριζε την αντιπολίτευση και έβριζε και αυτόνε που δεν τάγραφε. Μετά από δυο τρεις μέρες όμως έπινε το καφεδάκι του με το δήμαρχο και κάπου τονε πήρε το μάτι μου και με το μπάτμαν να κάνει πολιτικό καμάκι! Και είναι "παράγοντας" ο τύπος και σεις τον ακούτε και τον γλείφετε και τον έχετε για άνθρωπο με κύρος. ΕΕΕ καλά να πάθετε λοιπόν! Γιατί μη πείτε ότι περιμένετε να σας τα πει άλλος αυτά και ότι δεν τα ξέρετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
    ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑΥΤΟΥΣ.
    ΓΡΑΨΤΕΤΟΥΣ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΒΓΗΚΑΝΕ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΦΗΦΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝΕ

    ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...