Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

ΛΑΘΡΟΑΛΓΕΡΙΝΟΣ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΕΙ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΑ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΥΧΙΕΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ

By "tromeric"



http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/01/blog-post_746.html

3 σχόλια:

  1. Εξοπλίζεται σαν αστακός η Τουρκία...
    ...ανατρέποντας κάθε ισορροπία ειδικά στον εναέριο του Αιγαίου. 4,5 δισεκατομμύρια δολάρια θα δαπανήσει η Τουρκία μέσα στο 2011 και μέσα στην επόμενη δεκαετία υπολογίζεται ότι θα ξοδέψει πάνω από 15,5 δις για εξοπλισμούς! Την ίδια στιγμή η Ελλάδα δεν διαθέτει χρήματα ούτε για ανταλλακτικά των υπαρχόντων αεροσκαφών και από τη Πολεμική Αεροπορία χτυπάνε καμπανάκι κινδύνου,που όμως φαίνεται ότι μέσα στον πανικό που έχει προκαλέσει η οικονομική κρίση δεν το ακούει κανείς.
    Τα ποσά που θα δαπανήσει η Τουρκία για εξοπλισμούς, δημοσιεύονται στη «Χουριέτ» και προκαλούν τουλάχιστον προβληματισμό για να μην πούμε τρόμο.

    http://ellinonea.blogspot.com/2011/01/blog-post_8280.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δείτε βίντεο απο την επίθεση λαθρομεταναστών στο αυτοκίνητο του ARTtv στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Καλά είμαστε σοβαροί; Άντε πετάξτε τους στη θάλασσα
    http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/01/arttv.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...