Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΟΠΙΣΘΙΑ!




3 σχόλια:

  1. Κάντε τον σύντροφό σας.. να μην σας αποχωρίζετε!

    Μήπως μέχρι τώρα δεν έχει κολλήσει κανένας άντρας μαζί σας ; Κάθε φόρα που γνωρίζετε κάποιον έχετε αυτή την κρυφή ελπίδα πού λέμε πως θα κολλήσει αλλά στο τέλος τίποτα. Σας δίνω λοιπόν μερικές συμβουλές που θα βοηθήσουν την κατάσταση. Αν τις τηρήσετε ο επόμενος θα κολλήσει μαζί σας.
    Βήμα 1.
    Καταρχήν πρέπει να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε. Να κάνετε ότι κάνετε κάθε φόρα που ετοιμάζεστε. Τι εννοώ; Αγαπημένες μου φίλες πρέπει να γνωρίζετε πως η κάθε γυναίκα όταν ετοιμάζεται για μια έξοδο αφοσιώνεται στο πρόσωπο και γενικότερα την εμφάνισή της και ξεχνάει την παρουσία οποιουδήποτε άλλου. Όταν μία γυναίκα ετοιμάζεται είναι πιο αληθινή και χαλαρή η εικόνα της. Αφοσιώνεται στον εαυτό της και έτσι δίνει το χρόνο στον σύντροφό της να την επεξεργαστεί. Επομένως, την επόμενη φορά που θα ετοιμαστείτε αφήστε την πόρτα του δωματίου ή του μπάνιου ανοιχτή και θα δείτε πως θα τραβήξετε άθελά σας την προσοχή του επάνω σας.
    Βήμα 2.
    Κάντε τον να νιώσει όμορφα! Δείξτε του τι αισθάνεστε γι αυτόν δεν είναι δύσκολο με μια ματιά σας ή με μία κίνησή σας θα καταλάβει τι ακριβώς αισθάνεστε γι αυτόν. Μην διστάσετε να του κάνετε ένα κομπλιμέντο, κάντε τον να νιώσει ξεχωριστός. Αν αισθάνεται δυνατός και επιθυμητός, θα σας ανταποδώσει το συναίσθημα με το παραπάνω. Παίξτε το ερωτικό παιχνίδι και σαγηνεύστε ο ένας τον άλλο.
    Βήμα 3.
    Η γνωστή φράση η σιωπή είναι χρυσός δεν είναι τυχαία. Οι άντρες προτιμούν τη σιωπή. Αναλυτικότερα, όταν επιλέγουν να παραμείνουν σιωπηλοί αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κακόκεφοι, αλλά ότι απολαμβάνουν τη στιγμή και δεν θέλουν να τη γεμίσουν με άσκοπες συζητήσεις που μπορεί να καταλήξουν σε καβγά. Επομένως, καλό θα ήταν να ακολουθήσετε τον δρόμο της σιωπηλής επαφής με το σύντροφό σας και να είστε σίγουρες πως αυτός θα το εκτιμήσει ιδιαίτερα. Εντάξει μην το παρακάνετε όμως. Δεν είπαμε να κοιτάτε συνεχώς ο ένας τον άλλο χωρίς να βγάλετε λέξη.
    Βήμα 4.
    Ακούστε τον, δώστε του την απαραίτητη προσοχή όταν βρεθεί σε αδιέξοδο, όσον αφορά την εργασία ή οποιοδήποτε άλλο τομέα καλό θα ήτανε να ασχοληθείτε με το πρόβλημά του. Προσπαθήστε να του βρείτε μια λύση να του δώσετε μερικές συμβουλές. Βασικά συμπαρασταθείτε του. Η κίνησή σας αυτή θα του δείξει ότι μπορεί να σας εμπιστευτεί και για πιο σοβαρά ζητήματα.



    http://rc-cafe.blogspot.com/#ixzz1CSELHU1W

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ημερολόγιο «θανάτου» για την Ορθοδοξία - ΕΥΡΩΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΧΩΡΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΙΣΛΑΜ, ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΧ!

    Συνειδητή παράλειψη από αντι-χριστιανούς Μανδαρίνους της Ευρωπαικής Ένωσης, ηθελημένη αστοχία των περιξ του Μπαρόζο στενής κάστας καρεκλοκένταυρων, κατ’επιλογήν «λάθος» νοσηρών παγκοσμιοποιημένων «εγκεφάλων» των Βρυξελλών ή απλά γκάφα ολκής των γραφειοκρατών της Ευρωπαικής Διοίκησης;

    Η μη αναφορά των εορτών του χριστιανισμού- συμπεριλαμβανομένου των Χριστουγέννων και του Πάσχα- από το νέο Ημερολόγιο που διανέμεται στα Λύκεια και τα Κολέγια με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαικής Επιτροπής σήμανε συναγερμό στους θρησκευτικούς ταγούς της Ελλαδικής Εκκλησίας.

    Πόσο, μάλλον, όταν το εν λόγω Ημερολόγιο περιλαμβάνει όλες τις εορτές του Ισλάμ, του Ιουδαισμού, των Ινδουιστών ακόμη και των Σιχ!
    «Τούτο προκαλεί πολλά ερωτηματικά δεδομένου ότι η πλειοψηφία των πολιτών της Ευρωπαικής Ενώσεως ανήκει στις μεγάλες Χριστιανικές ομολογίες.

    Πως είναι δυνατόν σε εκδόσεις της Ευρωπαικής Ενώσεως να υποτιμάται και να παραθεωρείται η πίστη και η παράδοση εκατοντάδων εκατομμυρίων Ευρωπαίων;» αναρωτιέται με νόημα η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος σε επιστολή διαμαρτυρίας την οποία απέστειλε, ήδη, στο γραφείο του Προέδρου της Ευρωπαικής Επιτροπής, Μανουέλ Μπαρόζο.

    Πάνω από 3.000.000 αντίτυπα του ευρω-ημερολογίου έχουν εκδοθεί και περισσότερα από 330.000 αντίτυπα των ημερολογίων, που συνοδεύονται από 51 γυαλιστερές σελίδες με πληροφορίες σχετικά με την ΕΕ, παραδόθηκαν στα βρετανικά σχολεία ως «περιζήτητα χριστουγεννιάτικα δώρα» στους μαθητές από την Επιτροπή.

    Όμως, οι Χριστιανοί εξοργίστηκαν επειδή στο ημερολόγιο η σελίδα της 25ης Δεκεμβρίου είναι κενή και στο κάτω μέρος της σελίδας με την ημέρα των Χριστουγέννων αναφέρεται μόνο ένα κοσμικό μήνυμα: «Ένας αληθινός φίλος είναι κάποιος που συμμερίζεται τις ανησυχίες σου και θα διπλασιάσει τη χαρά σου».

    Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και τα μέλη της Συνόδου, πάντως, είναι κατηγορηματικοί και ζητούν τάχιστα να επανορθωθεί αυτό το σοβαρό σφάλμα. Η πλήρης και εμπεριστατωμένη επιστολή της Συνόδου, η οποία δημοσιεύεται σε αποκλειστικότητα έχει ως εξής:

    «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ
    ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για την Κρατική τηλεόραση και τα παράνομα αλλά καθεστωτικά κανάλια των εργολάβων και την αναμενόμενη στάση τους αναφορικά με την πλήρη απόκρυψη της συγκλονιστικής κινητοποίησης, συγκέντρωσης και πορείας για τα Ίμια θα ασχοληθούμε ιδαίτερα στο προσεχές διάστημα. Προς στγμήν θα θέλαμε να σταθούμε ιδιαίτερα σε δύο υποτιθέμενα "μεγαθήρια" του διδικτύου για την κωμικοτραγική εικόνα που βγάζουν, όχι σε μας μιας κι εμείς τους σιχαινόμαστε, αλλά στους αντικειμενικούς παρατηρητές.

    Το IN,GR του πιό ΔΟΛιου συγκροτήματος, που οι εφημερίδες τους στην κατοχή συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς και αναγκάστηκαν με δικαστική απόφαση να αλλάξουν όνομα, βλέπει την συγκέντρωση 500 εγγλέζων φοιτητών στο Λονδίνο για τα δίδακτρα τους, αλλά στην Αθήνα οι ΠΟΛΛΕΣ χιλιάδες των Εθνικιστών που έπηξαν την πλατεία Ρηγίλλης και απλώθηκαν σε ολόκληρη τη Βασ. Σοφίας, απλά δεν υπήρξαν ποτέ. Ήταν προφανώς μια μαζική παράκρουση - παραίσθηση όλων όσων βρέθηκαν εκεί...

    Το zougla.gr της τσίτας με το τρελόχαρτο (έ όχι και ταρζαν ο μακούλης...) είδε ένταση και συμπλοκές κάτι που προφανώς λόγο μαζικής ύπνωσης δεν αντιλήφθηκαν οι χιλιάδες των Εθνικιστών και Πατριωτών που βρέθηκαν εχθές στην πλατεία Ρηγίλλης και τους δρόμους της Αθήνας. Παραθέτει δε φωτογραφίες από τον χώρο της συγκέντρωσης τραβηγμένες στις 6 το απόγευμα, μιά ώρα πριν την έναρξη της εκδήλωσης. Για να μπορεί να δικαιολογηθεί ο αριθμός των 2000 συγκεντρωμένων που δίνει. Γιατί μιά ώρα πριν την συγκέντρωση βρισκόντουσαν πραγματικά 2000 ετοιμοι Εθνικιστές στην πλατεία Ρηγίλλης.

    Και για το τέλος κρατήσαμε την μεγάλη εκπληξη. Το indymedia του ταξικού αγώνα, από το Ψυχικό, την Κηφισιά και τα Άσυλα που φέτος έκανε την διαφορά. Για πρώτη φορά η ανάρτηση "ΠΡΟΣΟΧΗ! ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ" δεν έκανε από νωρίς την εμφάνιση της στο βόθρο του παρακράτους. Η συγκέντρωση στην πλατεία Ρηγίλλης και η πορεία δεν θα γινόταν φέτος ούτε για το indymedia αν μια κυρία φάντασμα δεν ανακάλυπτε επεισόδια στο Μετρό με προπυλακισμένο μετανάστη παραθέτοντας μάλιστα ως αποδεικτικό ντοκουμένο φωτογραφία από την απέναντι αποβάθρα στην οποία φαίνεται... ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ από αυτά που ισχυρίζεται.

    Για όλους αυτούς τους περίεργους τύπους αλλά και για άλλους που χαπακώθηκαν για να κοιμηθούνε το βράδυ αν τους πήρε ο ύπνος από το σκασμό τους, έχουμε στα χέρια μας ένα βίντεο ντοκουμέντο, που θα μπορούσε να είχε τίτλο "ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ"... Θα τους αφήσουμε όμως μερικές ώρες ακόμη να εκτείθονται και μετά θα τους γελοιοποιήσουμε... ΥΠΟΜΟΝΗ! Υπομονή 1000 φορές μικρότερη από τον χρόνο που χρειάστηκε για να γίνουμε από 300... 10.000!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...