Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Αγγελική Αυλωνίτη: Μια διευθύντρια στην πασαρέλα

By "ΜΑΡΙΑ"

Μια όμορφη Κερκυραία, μητέρα δύο κοριτσιών ηλικίας. Λατρεύει όμως και τη μόδα, εξ ου και κατά καιρούς δουλεύει ως μοντέλο. Εχει συμμετάσχει σε επιδείξεις μόδας, αλλά και σε εκπομπές τοπικών καναλιών. 

Μια φορά κι ένα καιρό: Γεννήθηκε στην Αθήνα και στα 10 της χρόνια μετακόμισε με τους γονείς της στο νησί των Φαιάκων από όπου κατάγονται. 

Πτυχία (γαλλικά και πιάνο): 
Η 30χρονη Αγγελική σπούδασε ξενοδοχειακή τεχνική στη σχολή τουριστικών επαγγελμάτων της Κέρκυρας. Γνωρίζει άπταιστα ιταλικά και αγγλικά και εργάζεται σε τουριστική μονάδα του νησιού ως διευθύντρια.



Παρθενική εμφάνιση: Η Αγγελική είδε για πρώτη φορά τα φώτα της δημοσιότητας στα 16 της, όταν αποφάσισε να συμμετάσχει στα καλλιστεία του AΝΤ1 «Miss Young 1996». Από τότε μπορεί να μην πήρε ζεστά το θέμα της μόδας, ωστόσο πρόσφατα έλαβε μέρος στον διαγωνισμό «Miss Ionian» όπου και πήρε τον τίτλο Model of Universe. 

Φιλοδοξίες: Να είναι καλά η οικογένεια της και να δει τον τόπο της, την Κέρκυρα, να προοδεύει. 

Στιγμή αδυναμίας: Η κακομεταχείριση των παιδιών. Η Αγγελική δεν αντέχει να ακούει ιστορίες σχετικά με κακοποιήσεις παιδιών, ενώ αποφεύγει να βλέπει και σχετικές σκηνές ταινιών. 

Κολλημένη με... τον χορό. Κάνει 16 χρόνια παραδοσιακούς χορούς, ενώ της αρέσει το latin και η γιόγκα.

Συχνάζει: Δεν έχει στέκι και μπορεί να την πετύχετε οπουδήποτε στην Κέρκυρα. Αυτό που την ενδιαφέρει είναι να είναι με καλή παρέα. 

Ο ιδανικός άντρας: Να είναι ψηλός, όμορφος και προστατευτικός.http://bikiniface.blogspot.com/

1 σχόλιο:

  1. Σύμφωνα με εγκύκλιο που επεξεργάζεται η κυβέρνηση όποιος Χρωστάει σε ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ ΤΡΑΠΕΖΕΣ και διόδια δεν θα παίρνει φορολογική ενημερότητα. Mε άλλα λόγια οι εφορίες θα μετατραπούν σε εισπρακτικές εταιρίες ιδιωτικών εταιριών! Μπράβο στον Μπόμπολα που..... θα έχει το κράτος υπάλληλό του.anti-ntp: Συνεχίστε να σηκώνετε άφοβα τις μπάρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...