Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

“Πουληθείτε” σωστά στο φλερτ by "Ειρήνη Χειρδάρη"

Ξέρετε πώς να ‘‘πουλήσετε’’ σωστά τον εαυτό σας σε μια γυναίκα;
out of the book Roy Stuart Taschen@Roy Stuart
Mας παίρνει 90 δευτερόλεπτα με τέσσερα λεπτά για να αποφασήσουμε αν μας αρέσει κάποιος ή όχι. Οι στατιστικές λένε ότι το 55% της εντύπωσης που έχουμε για κάποιον έρχεται από την γλώσσα του σώματός του, 38% έρχεται από τον τόνο, την ταχύτητα και το χρωμάτισμα της φωνής του και μόνο 7% έρχεται από αυτά που μας λέει. Δηλαδή, για να πουληθείτε σωστά σε μια γυναίκα, δεν έχει τόσο σημασία τί θα της πείτε, αλλά πώς θα φαίνεστε. Παίξτε λοιπόν σωστά το παιχνίδι στην αρχή του…
Ένα απ΄τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν τελευταία οι άντρες όταν ετοιμάζονται να φλερτάρουν, είναι ότι στην προσπάθειά τους να δείξουν αυτοπεποίθηση, καταλήγουν να φαίνονται σνομπ. Δείξτε σίγουρος για τον εαυτό σας, αλλά ταυτόχρονα χαλαρός, φιλικός και άνετος. Παρουσιαστείτε της ως έτσι πριν καν της μιλήσετε. Με τον τρόπο που περπατάτε, που στέκεστε, που χαμογελάτε, που κουβεντιάζετε με τους φίλους σας. Όλα αυτά αποτελούν το 80% αυτών που ονομάζουμε «πρώτη εντύπωση»
Ισιώστε την πλάτη σας, φουσκώστε το στήθος, ρουφήξτε την κοιλιά. Όπως ακριβώς τα αρσενικά ζώα προσπαθούν να δείξουν μεγαλόσωμα και με αυτοπεποίθηση για να τα προσέξει το θηλυκό.
Αν θέλετε να «πουληθείτε» σαν one night stand, περάστε τους αντίχειρες μέσα απ΄τη ζώνη του παντελονιού αφήνοντας τα χέρια να σχηματίζουν ένα τρίγωνο τη βουβωνική χώρα. Οι κινησιολόγοι συμβουλεύουν επίσης τους άντρες sex symbol, να στέκονται με τα πόδια ανοιχτά.

Παρατηρείστε την. Όταν μια γυναίκα αντιλλαμβάνεται ότι αρέσει σε κάποιον και της αρέσει που του αρέσει, αλλάζει έκφραση καθώς συνεχίζει να μιλά με τους φίλους της. Γέρνει το κεφάλι στο λαιμό, περνά το χέρι μέσα από τα μαλλιά της, στριφογυρίζει στο δάχτυλο μια μπούκλα.
Επιδιώξτε να διασταυρωθούν τα βλέμματά σας. Κοιτάξτε την με βαθύ και σέξι βλέμμα, αλλά όχι επίμονα. Ρίξτε της ένα καυτό βλέμμα για ένα-δυο λεπτά και πάρτε αργά το βλέμμα κάπου μακριά. Απομακρύνθείτε από εκείνη σα να φεύγετε. Γυρίστε, ξανακοιτάξτε την και χαμογελάστε. Το τελευταίο, μόνο αν θέλετε να πουληθείτε σαν player.
Πλησιάστε για να της μιλήσετε. Μην πείτε «you beautiful, I love you» όπως οι Ιταλοί, μην πείτε κάτι «ψαγμένο» όπως οι δήθεν και μην κάνετε επίδειξη (γνωριμιών, κοινωνικής θέσης, γνώσεων) όπως οι ανασφαλείς. Ξεκινήστε με κάτι τρομερά απλό όπως «ωραία βραδιά, έτσι;» ή «έρχεστε συχνά εδώ; Δεν σας έχω ξαναδεί». Αλλά φτιάξτε την φωνή σας, να ακούγεται ωραία. Ουσιαστικά την προσκαλείτε έτσι ευγενικά σε μια μικρή κουβέντα. Είναι σημαντικό σε αυτό το σημείο να «πουληθείτε» σαν ευγενικός και με τακτ άντρας.
Αν δείξει ενδιαφέρον και η κουβέντα κυλάει ωραία, τότε μόνο μπορείτε να δώσετε μερικές πληροφορίες για τον εαυτό σας. Οι περισσότεροι άντρες βέβαια, από το άγχος τους να «πουληθούν» σαν κάτι σπουδαίο σε μια γυναίκα,της αραδιάζουν κατορθώματα με κολλητούς τους, ορολογίες της δουλειάς τους, παχυλούς μισθούς, ακριβά αμάξια, παραφουσκώνοντας τα πράγματα. Πουληθείτε καλύτερα σαν κάτι σπάνιο και κάντε την να σας θαυμάσει, λέγοντας εξτρίμ πράγματα που κάνατε- το τρίο που κάνατε κάποτε αποκλείεται απ΄την κουβέντα. Αλλά περισσότερο με τρόπο που δείχνει μια διάθεση να ανταλλάξετε εμπειρίες ζωής μαζί της. Μην της πείτε πολλά για τον εαυτό σας, κρατείστε ένα μυστήριο. Οι μυστηριώδεις άντρες, είναι εκείνοι που ερωτεύονται όλες.
Κάντε διακριτικές ερωτήσεις για τη δική της ζωή. Ακούστε τις ιστορίες της, γελάστε με τα αστεία της, και μην κοιτάζετε καθόλου τί συμβαίνει γύρω. Εξίσου σημαντικό με το να δείξετε ενδιαφέρον ενδιαφέρον τύπος, είναι να δείξετε ενδιαφέρον για εκείνη.
Στις γυναίκες αρέσουν οι άντρες με χιούμορ. Άλλο όμως είναι αυτό κι άλλο να τρελαθείτε στα ανέκδοτα. Πιθανόν να μη μπορέσετε να το γυρίσετε στον ερωτισμό.
Κρατείστε την συζήτηση σε θετικό κλίμα. Μην δείξετε καθόλου αρνητικός ή σνομπ. Μη γκρινιάξετε, μην κατηγορήσετε ούτε καν την κυβέρνηση, μην κουτσομπολέψετε θαμώνες.
Ακουμπήστε την φευγαλέα στο χέρι καθώς της μιλάτε, τραβήξτε την προς τo μέρος σας όταν προσπαθεί καποιος να περάσει ή, προσφέρετέ της το μπράτσο σας αν την προσκαλείτε στο τραπέζι σας. Αλλά μην την αγκαλιάσετε ξαφνικά- οι γυναίκες έχουν σοβαρό πρόβλημα με την παραβίαση του προσωπικού τους χώρου.
Ψιθυρήστε της τα κοπλιμέντα που θέλετε να της πείτε.Ψιθυρήστε στο τέλος ότι θέλετε να την ξαναδείτε και ζητείστε το τηλέφωνό της.
Στο πρώτο date βγάλτε την κάπου ρομαντικά για φαγητό. (Εννοείται τα πληρώνετε όλα εσείς). Αν το θέμα πηγαίνει κατευθείαν για το σπίτι σας «για ποτό», αναβάλτε το αν:
α) φοράτε λάθος εσώρουχο (χίλιες φορές λάθος αυτοκίνητο, παρά λάθος εσώρουχο). β) δεν έχετε κάνει αποτρίχωση- τελευταίες έρευνες στον γυναικείο πληθυσμό λένε ότι το Α male, γιατί ως τέτοιο προσπαθείτε να πουληθείτε, είναι πλέον αποτριχωμένο, ιδιαίτερα στο στήθος και στη βουβωνική χώρα. γ)το σπίτι σας είναι χάλια.
Γιατί στην περίπτωση των γυναικών αγοραστών, λάθη μετά την απομάκρυνση απ’ το ταμείο, αναγνωρίζονται και παραναγνωρίζονται…
(δημοσιεύτηκε στο περιοδικό STATUS)

10 σχόλια:

  1. αυτη η φοτο με τον μηχανικο δονητη πολυ μ αρεσε στο μπλογκ σου !!

    πως γινεται να εχω κ εγω εναν παρομοιο; φαινετε πολυ πιο εξυπερετικος απο τον αντρα μ και το πρωι η πρωτη του λεξη δεν ειναι σιγουρα καφες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πλατεία Αττικής στο φούρνο της γειτονιάς γιορτινές μέρες.
    Αλλοδαπός πηγαίνει στο φούρνο λαμαρίνα με .. ζώο και πατάτες για ψήσιμο.
    Ο φούρναρης το έψησε κανονικά, αλλά όταν το έβγαλε μύριζε ... περίεργα, όχι σαν αρνί ή κατσίκι.
    Όταν πήγε ο αλλοδαπός να το παραλάβει τον ρώτησε ο φούρναρης αν ήταν κατσίκι ή αρνί κι εκείνος απλά του είπε ότι ήταν... ΓΑΒ ΓΑΒ !
    Φυσικά βούϊξε η γειτονιά απ τις φωνές του φούρναρη και των πελατών που ήταν στο φούρνο και που κάποιοι είχαν χάσει τα ζωάκια τους , οι οποίοι ΦΡΙΞΑΝΕ στην ιδέα ότι το αγαπημένο τους κατοικίδιο ήταν μπροστά τους, ΨΗΜΕΝΟ με πατάτες. Τρέχοντας ο αλλοδαπός πήγε το .... ψητό του! κι έφυγε.
    Στη συζήτηση που ακολούθησε έγιναν αναφορές για την εξαφάνιση πολλών σκυλιών και γατών όπως και περιστεριών απο την πλατεία, που αντί για σύμβολα ειρήνης, καταλήγουν σε .... πιλάφι, καλύπτοντας τις τροφικές ανάγκες των πεινασμένων απανταχού της γης εισβολέων στη χώρα μας.

    Υ.Γ. ΠΩΣ εξασφαλίζουν την τροφή τους αλλοδαποί διαφόρων εθνικοτήτων κυρίως ασιατικής προέλευσης.

    Εύκολο ... "κυνήγι" τα σκυλιά που είναι δεμένα έξω απο καταστήματα όσο ψωνίζουν οι ιδιοκτήτες τους.
    Οι γάτες τους δυσκολεύουν λίγο γιατί ... αντιστέκονται και γρατζουνάνε , πανεύκολη λεία τα περιστέρια.
    Βάζουν σποράκια στα χέρια τους και μόλις πάνε να περιστέρια να φάνε, τα αρπάζουν.
    Για τις πάπιες στον Εθνικό Κήπο υπάρχει άλλη "έξυπνη" μέθοδος.
    Ενα απλό αγκίστρι , μια πετονιά, στην άκρη λίγο ψωμάκι ή σκουλικάκι , "τσιμπάει" το παπί, μαγκώνει το αγκίστρι και καταλήγει στα χέρια του... "κυνηγού" κι απο εκεί στην .. κατσαρόλα.

    http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/01/blog-post_4698.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΠΑ: Τα media προβάλλουν μαμά που χαίρεται που ο 5χρονος γιος της φοράει κοριτσίστικα ρούχα

    "Κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη τελευταία και βλέπω αυτόν τον τύπο - με σκουλαρίκια, γυναικείο καπελάκι, πέπλο, ίσως ένα μαργαριταρένιο κολιέ - και αναρωτιέμαι,"θα μπορούσε ένας λογικός άνθρωπος να ντυθεί έτσι; "

    Το βιβλίο που λέγεται «My Boy Princess» («Το αγόρι μου - πριγκίπισσα») είναι ένα βιβλίο με εικόνες σχετικά με την «αποδοχή». Διηγείται την ιστορία ενός 4χρονου αγοριού που με χαρά εκφράζει τον αυθεντικό εαυτό του, απολαμβάνοντας το πράγματα ενός "παραδοσιακού κοριτσιού", όπως κοσμήματα, στρας, ή οτιδήποτε ροζ.

    http://redskywarning.blogspot.com/2011/01/media-5.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. προς τον Αμερικανό Πρέσβη: Δεν αφήνουμε τους μετανάστες να φύγουν από την Ελλάδα
    Μία τρομερή αποκάλυψη για τον ρόλο της ελληνικής αστυνομίας, διαβάσαμε πρόσφατα στο γνωστό πλέγμα των αποκαλύψεων των απορρήτων τηλεγραφημάτων - αναφορών των πρεσβειών των ΗΠΑ προς το State Department, σχετικά με τον ρόλο της αστυνομίας στην χώρα μας.

    Σε αυτές τις "αναφορές" γίνεται λόγος για μία συνάντηση του τ. Πρέσβη των ΉΠΑ στην χώρα μας, με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Λευτέρη Οικονόμου - επί της πρόσφατης Υπουργείας Χρυσοχοϊδη. Σε αυτήν την συνάντηση, όταν ο Λευτέρης Οικονόμου "ενημέρωνε" τον Ντ. Σπέκχαρντ για το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης ειπώθηκε ότι "Το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης προς την Ελλάδα, απαιτεί πολιτικές λύσεις στο διεθνές πεδίο. Αλλά εν τω μεταξύ η Ελλάδα "σφραγίζει τα σημεία εξόδου της" για να εμποδίσει κυκλώματα οργανωμένους εγκλήματος αλλά και τους ίδιους τους μετανάστες να κινηθούν προς την Δυτική Ευρώπη"

    Όχι δεν διαβάσατε λάθος.

    Αντί η ΕΛ.ΑΣ. του κ. Χρυσοχοϊδη και του κ. Οικονόμου να προστατεύει την Ελλάδα και τους Έλληνες πολίτες, αντί να "σφραγίζει" τα σημεία εισόδου στην χώρα μας, έχει ταχθεί στο να "σφραγίζει" τα σημεία εξόδου, ώστε να τους εμποδίζει να φύγουν από την Ελλάδα.

    Συγκεκριμένα ο κ. Οικονόμου "ενημέρωσε" τον πρέσβη των ΗΠΑ ότι δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στα λιμάνια της Κορίνθου, της Πάτρας και της Ηγουμενίτσας αλλά και στα αεροδρόμια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

    Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η μεταναστευτική πολιτική της χώρας μας, δεν υπαγορεύεται από την ανάγκη προστασίας των Ελλήνων ή ο,τιδήποτε έχει να κάνει με το ελληνικό κράτος, αλλά έχει να κάνει με άλλου είδους ζητήματα και "υποχρεώσεις" των υπουργών και των επικεφαλής των σωμάτων ασφαλείας.

    Πρόκειται όμως για ένα ζήτημα το οποίο χρήζει ιδιαίτερης σημασίας, καθώς αναδεικνύεται η μεταγωγή των Ελλήνων σε β΄ κατηγορίας πολίτες αλλά και η θέση της Ελλάδας ως "αποθήκης" μεταναστών από τις χώρες του τρίτου κόσμου.

    Την ίδια στιγμή που η χώρα μας στενάζει από την οικονομική κρίση υπουργοί και ανώτατοι αξιωματικοί "φτιάχνουν προφίλ" πουλώντας εκδούλευση στο εξωτερικό.

    Από εκεί πηγάζουν και τα "ανθρωπιστικά" δήθεν αισθήματα τους, τα οποία πουλάνε στον ελληνικό λαό. Από εκεί πηγάζουν και οι αλλεπάλληλες "νομιμοποιήσεις" με τις οποίες τους δίνεται το δικαίωμα να παραμείνουν στην Ελλάδα ή οι αλλεπάλληλες "προθεσμίες" που έχουν για να φύγουν δήθεν από την Ελλάδα.

    Στην πραγματικότητα αυτό που συμβαίνει είναι ότι ολόκληρη η χώρα μας, έχει μεταβληθεί σε ένα χώρο υποδοχής και αποθήκευσης μεταναστών, τους οποίους οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι δεν είναι διατεθειμένοι να δεχτούν.

    Και αντί η Ελληνική Αστυνομία, η οποία πληρώνεται από το υστέρημα του ελληνικού λαού, να προσπαθεί να ανακόψει την μεταναστευτική ροή, το μόνο που κάνει είναι να φυλά επί της ουσίας τα σύνορα των άλλων κρατών, αδιαφορώντας για το τι συμβαίνει εντός της ελληνικής επικράτειας.

    Φυσικά στην ίδια συνάντηση ο Λευτέρης Οικονόμου ενημέρωνε τον Αμερικανό Πρέσβη ότι η ΕΛ.ΑΣ. δεν θα δείξει καμμία ανοχή στην ... ακροδεξιά βία και τον ... αντισημιτισμό, αλλά αυτό προφανώς είναι μια άλλη (!!!) ιστορία, που καθόλου δεν έχει να κάνει με το συγκεκριμένο ζήτημα; ορίστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΔΩ ΤΟΥΣ ΚΑΜΑΚΟ-ΚΑΣΩΠΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΣΑ ΓΝΗΣΙΑ SEX SYMBOL ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΡΘΟΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΟΥ "ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΣΤΗ ΒΟΥΒΩΝΙΚΗ ΧΩΡΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΡΛΑΘΩ! ΑΜΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΕ "ΒΑΘΥ ΣΕΞΥ ΒΛΕΜΑ" ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ, ΘΑ ΕΝΔΩΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εδώ καράβια χάνονται και το ...νινί χτενίζεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γράψε και για το sex που μας έκανε ο μπαμπάτσης 8 χρόνια τέτοια πηδήματα ειναι ιστορίκα και ο κόσμος δεν πρέπει να τα ξέχναει

    αφού υπήρχαν και υπαρχουν ακόμη καπιοι... που θέλουν κ άλλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙ ΨΙΤ....ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΙΛΑΩ!

    Ε ΨΙΤ, ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΙΛΑΩ!

    Εϊ Ψιτ....
    Σ’ εσένα μιλώ, ναι εσύ που κρύβεσαι, που γυρνάς την πλάτη και δεν δίνεις σημασία.
    Εσύ που τόσα χρόνια πέρναγες όμορφα, πλούσια στην υγεία των κορόιδων χωρίς ήθος, χωρίς φραγμούς, αδίστακτος όπως πάντα,
    Σε εσένα μιλάω που τόσα χρόνια πλούτιζες εις βάρος μας…
    Σ’ εσένα μιλάω που με κυνήγησες, με χλεύασες, με χτύπησες, με ποδοπάτησες.
    Σε εσένα μιλάω,
    που δεν άφησες να πάρω αέρα, δεν άφησες να δω πίσω από τον τοίχο, που ό,τι έκανα καλώς καμωμένο, δεν σ άρεσε.
    Σε εσένα μιλάω
    που ψήφισες αυτά τα μικρά υποανάπτυκτα ανθρωπάκια, που ανέβασες ψηλά
    για να με κυβερνήσουν, να με καθοδηγήσουν, να μου δώσουν πνευματική τροφή να μου δώσουν επίπεδο, να μου δώσουν ελπίδα!!
    Και χα! Σου δώσανε λεφτά!
    Πολλά λεφτά, δόξα, ανηθικότητα, γκλαμουριά, ακριβά σπίτια, ακριβά αυτοκίνητα.
    Σε εσένα μιλάω
    μικρέ άνθρωπε, που μόλις με έβλεπες τα μάτια σου σκοτείνιαζαν, το χαμόγελο σου, χαμόγελο εκδίκησης.
    Σε εσένα μιλάω
    που τόσα χρόνια έτριβες τα χεριά σου όταν με έβλεπες, “στην υγεία του κορόιδου” έλεγες…
    Σ’ εσένα μιλάω
    που μια νύχτα κόντεψες να πάθεις εγκεφαλικό όταν έμαθες ότι δεν ψηφίζω τα μικρά αστεία ανθρωπάκια. Κόντεψες να με φας γιατί δεν ήμουν σαν και σας, δεν εξυπηρετούσα συμφέροντα.
    Σε εσένα μιλάω
    που μόλις με είδες να κάνω τον σταυρό μου πήγες να με σκοτώσεις, με έφτυσες, με ποδοπάτησες,
    Σε εσένα μιλάω
    Που “ανατρίχιασες” όταν έμαθες ότι τραγουδούσα τον Εθνικό Ύμνο…
    Αυτός είμαι εγώ!!
    Ποιος είμαι εγώ? Μα δεν είναι για γέλια να ρωτάς?
    Αλλά αφού θες να ακούσεις θα σου απαντήσω, θα ικανοποιήσω την περιέργεια σου μικρέ απαίδευτε υπάνθρωπε.
    Με έχεις συναντήσει πολλές φόρες και πολλά χρόνια πίσω. Και θα με συναντάς συνεχεία και όσο μπορώ θα αντιστέκομαι.
    Ποιος είμαι εγώ??
    Εγώ είμαι αυτός που έτρεχε κάποτε στα βουνά για να πολεμήσει τους εχθρούς.
    Εγώ είμαι αυτός που πήγα και μάζεψα λεφτά για να μην πέσει το σπίτι του Εθνικού μας ποιητή γιατί το κράτος το είχε ξεγράψει.
    Εγώ είμαι αυτός που πέφτω στα νερά της μαγικής θάλασσας του Αιγαίου γιατί η πατρίδα το προστάζει .
    Εγώ είμαι αυτός που κάποτε, 300 ήμασταν θαρρώ, και πέσαμε υπέρ βωμών και εστιών.
    Εγώ είμαι η μάνα που δίνει την ευχή στα παιδιά της να γίνουν καλοί άνθρωποι στην κοινωνία.
    Εγώ είμαι ο πατέρας που κάθε μέρα δίνω τον αγώνα μου για να μεγαλώσω και να δω να προοδεύουν τα παιδιά μου,
    Αλλά όχι βέβαια με τον τρόπο που προόδευσες εσύ.!!!!!!
    Τώρα όμως ήρθε η ώρα να πληρώσεις!!
    Και θα πληρώσεις. Ήρθε η ώρα να κάνουμε τους λογαριασμούς μας.
    Ήρθε η ώρα να σου κάνω αυτές τις ερωτήσεις που τις κρατούσα τόσα χρόνια μέσα μου.
    Με ποιο δικαίωμα μου καταστρέφεις την ζωή μου;
    Με ποιο δικαίωμα καταστρέφεις την ζωή των παιδιών μου;
    Με ποιο δικαίωμα παραδίνεις την χώρα μου στα αρπακτικά,
    Με ποιο δικαίωμα μου καταστρέφεις την Άγια γη μου,
    Με ποιο δικαίωμα μου καταστρέφεις τον αέρα που αναπνέω;
    Με ποιο δικαίωμα με κάνεις να ντρέπομαι που είμαι Έλληνας;
    Εσύ δεν ήσουν που με κορόιδευες όταν σου έλεγα ότι δεν πιστεύω στην πολιτική.
    Εσύ δεν ήσουν που στηνόσουν από νωρίς στα κομματικά γραφεία για να δεις ποιος βουλευτής βγήκε για να πας να προσφέρεις τα σάλια σου, να γίνεις ένα με το πάτωμα για να μπορείς να εξυπηρετήσεις τα συμφέροντα σου;
    Με ποιο δικαίωμα αφήνεις και μιλάνε έτσι για την πατρίδα μου αυτοί οι άπλυτοι, οι άξεστοι, αυτοί που αιματοκύλησαν τον κόσμο;
    Επειδή εσύ, είσαι ένας τιποτένιος, χωρίς ιερό και όσιο, χωρίς ήθος, που θέλει όλα να τα ξεπουλήσει, που δεν πιστεύει σε θεό ούτε σε άνθρωπο, εσύ που είσαι ένας προδότης, ένας νέος Εφιάλτης, εσύ που πιστεύεις σε κερκόπορτες και θεός σου είναι η μισαλλοδοξία, το χρήμα, το σκοτάδι, η ανηθικότητα και η ψευτιά.
    Αλλά όχι. Είμαι απέναντι σου.
    Θα πληρώσεις για τις χαμένες πατρίδες, θα πληρώσεις για την προδοσία του Έθνους,
    Θα πληρώσεις για τα δεινά μου, θα πληρώσεις για τα δεινά των παιδιών μας, θα πληρώσεις για τα δεινά των συμπατριωτών μας.
    Ποιος είμαι εγώ;
    Είμαι ο Κώστας, ο Χρήστος, ο Γιώργος, ο Σωκράτης, η Κατερίνα, η Μαρία, ?? είμαστε πολλοί.
    Και έρχονται χιλιάδες !!!!!!!!!! ΕΙ

    http://mariagr-eimasteellines.blogspot.com/2010/08/blog-post_18.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγωνία του Καμίνη και ολόκληρου του ΠΑΣΟΚ για την ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα!
    Η επιχειρούμενη επαναδραστηριοποίηση των πασίγνωστων αριστερίστικων κύκλων στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα (το Σάββατο θέλουν να δώσουν συναυλία!), δεν είναι καθόλου συμπτωματική, ειδικά όταν εδώ και πάνω απο ένα χρόνο είχαν λουφάξει στις τρύπες τους. Τα όσα συμβαίνουν στην περιοχή συνδέονται με την αγωνία του Καμίνη και ολόκληρου του ΠΑΣΟΚ για την ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα! Εάν δηλαδή αναλάβουν δράση και πάλι τα δεκανίκια του συστήματος -βλέπε αναρχοάπλυτοι- δημιουργώντας επεισόδια, θα προσπαθήσουν να υποστηρίξουν επικοινωνιακά την... αναγκαιότητα τζαμιού "για να τελειώνουμε με αυτά"! Ο ίδιος μάλιστα ο Καμίνης έχει προτεραιότητα την ανέγερση του τζαμιού, υπέρ του οποίου άλλωστε είχε τοποθετηθεί και απο την προηγούμενη θέση του σαν "Συνήγορος του Πολίτη". Μάλιστα το επόμενο δίμηνο θα φέρει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο Αθηναίων. Καίγονται για το τζαμί, προκειμένου να έρθουν τα πολυπόθητα λεφτά που περιμένει το ΠΑΣΟΚ απο το Κατάρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...