Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Οι πιο hot άνδρες μοντέλα!!!

Δείτε και τους υπόλοιπους στην συνέχεια...






6 σχόλια:

  1. «Δεν θα ξεφύγεις από τον Θεό…»

    http://redskywarning.blogspot.com/2011/01/blog-post_4398.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ - ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ @@ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟΠΑΣΟΚ - ΜΟΝΟ Ο ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ!
    Οι 138 από τις 264 συνολικά εργατικές κατοικίες, στην περιοχή Γιάννουλη της Λάρισας, παραδόθηκαν σήμερα σε δικαιούχους παρουσία του υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Βασίλη Κεγκέρογλου και της προέδρου του ΟΕΚ, Γωγώς Κωτίδου.

    Οι λοιπές κατοικίες δεν παραδόθηκαν σήμερα γιατί εκκρεμούν ενστάσεις.

    Πάντως η διαδικασία «χαρακτηρίστηκε», από επεισόδιο που εξελίχθηκε μεταξύ του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΛΑΟΣ Αστ. Ροντούλη και της προέδρου του ΟΕΚ, Γωγώς Κωτίδου.

    Συμβολικά κλήθηκαν οι παριστάμενοι βουλευτές να επιδώσουν στους δικαιούχους παραχωρητήρια .Όταν ήρθε η σειρά του κ. Ροντούλη , η δικαιούχος στην οποία έπρεπε να παραδώσει ήταν αλλοδαπή, από την Αλβανία.

    Ο κ. Ροντούλης, αρνήθηκε να παραδώσει το παραχωρητήριο, υπενθυμίζοντας τη θέση του κόμματος του ότι πρώτα θα πρέπει να καλύπτονται οι ανάγκες των ελλήνων εργαζομένων, όταν μάλιστα υπάρχουν και πολύτεκνοι που έχουν ανάγκη κατοικίας και ακολούθως οι αλλοδαποί.

    http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/01/blog-post_8421.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mpravo sto rontoyli pou ehei sthenow na praxei kati to sosto giati ellahistoi politikoi ehoun to tharos twn praxewn toys, kai elahistoi lene tin alitheia. distihos ta MMEkfylismou gia mia fora ethapsan tin eidisi i mallon den anaferthikan kan se aftin tin leptomeria.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πέντε αλλοδαποί επιτέθηκαν σε εναν Έλληνα για να τον ληστέψουν
    Τον τραυμάτισαν για 480 ευρώ

    Θύμα ληστείας έπεσε ένας ιδιοκτήτης ραφείου χθες στην Αθήνα όταν πέντε αλλοδαποί με χρήση σωματικής βίας τον τραυμάτισαν στο κεφάλι και του άρπαξαν 480 ευρώ.

    Ο άντρας ευτυχώς δεν έφερε σοβαρά τραύματα, ενώ οι 4 δράστες συνελήφθησαν και αναζητείται ο πέμπτος.

    egklimatikotita-allodapwn

    http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/01/blog-post_7136.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ:"ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ"!

    http://www.romfea.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...