Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Εκδήλωση αλληλεγγύης για την σεισμόπληκτη Amatrice

Βραδια αλληλεγγυης για τους σεισμοπληκτους της Amatrice στην γειτονική Ιταλία διοργανώνουν πολλοί φορείς της Κέρκυρας την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου στις 8.00 το βράδυ στην πλατεία της Ανουντσιάτα. Την πρωτοβουλία πήρε η ομάδα πολιτών ‘SAVE ANNUNCIATA’.
Εθελοντές θα μαγειρέψουν και θα προσφέρουν στο κερκυραϊκό κοινό και τους επισκέπτες, το γνωστό Ιταλικό πιάτο ‘Pasta all’ Amatriciana’ (μακαρονάδα αματριτσιάνα) και όσοι επιθυμούν θα προσφέρουν στον κουμπαρά όσα χρήματα μπορούν. Το ίδιο βράδυ τα χρήματα θα καταμετρηθούν και θα σταλούν στην σεισμόπληκτη πόλη μέσω του Προξένου της Ιταλίας στην Κέρκυρα. Στην εκδήλωση το τμήμα πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου έχει αναλάβει να επικοινωνήσει διαδικτυακά με τον Δήμαρχο της Amatrice ο οποίος θα μιλήσει στους συγκεντρωμένους.
Την εκδήλωση μέχρι τώρα υποστηρίζουν και συμμετέχουν η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, ο Δήμος, το Ιταλικό προξενείο, το Τμήμα πληροφορικής Ιονίου Πανεπιστημίου, ο Εμπορικός σύλλογος Κέρκυρας, Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, ΕΟΔ (Ελληνική ομάδα διάσωσης) Κέρκυρας, ΕΜΕΔ (Ελληνική ομάδα έρευνας – διάσωσης) Κέρκυρας , ΕΕΕΔ (Ελληνική ένωση διάσωσης – έρευνας) Κέρκυρας, πολιτιστικός εξωραϊστικός σύλλογος «Ποταμός», η εθελοντική ομάδα «Όλοι μαζί για την Κέρκυρα», Λέσχη αρχιμαγείρων Κέρκυρας, ΚΟΙΣΠΕ Κέρκυρας , Επτά τεχνών τόπος, star fm, Δήμητρα Μαρκετ και Markato, Antichi Sapori – Pasta Fresca, το ελαιόλαδο «NEOLEA», Γογγάκης Α.Ε.Β.Ε., Χαρτοπλάστ Α.Ε., το τυπογραφείο PRINTSTOP, το ανθοπωλείο «Ράμμος».

link

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...