Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Συνάντηση Ερντογάν με Ρόθτσιλντ και Κίσσινγερ... Ε να μην βάλουν και στη "γείτονα" το χεράκι τους οι λόρδοι μας...


ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Mεγάλο προβληματισμό προκαλεί στην ελληνική κυβέρνηση το γεγονός ότι λίγο μετά την συνάντηση κεκλεισμένων των θυρών του Έλληνα πρωθυπουργού Α.Τσίπρα με τον Τούρκο πρόεδρο Ρ.Τ.Ερνογάν στην Ν.Υόρκη στα πλαίσια της έναρξης των εργασιών του ΟΗΕ, ο Τούρκος ηγέτης συναντήθηκε με τον James Rotschild γνωστό γόνο της πανίσχυρης οιογένειας (για πολλούς το παρασκηνιακό «αφεντικό» του πλανήτη) και αμέσως μετά με την «αλεπού της διπλωματίας» τον Χένρι Κίσσινγκερ.
Ο τουρκικός Τύπος μάλιστα αναφέρει ότι ο Τούρκος πρόεδρος παρακάθισε σε μυστική σύσκεψη που οργάνωσε ο Michael Bloomberg στο υπό ιδιοκτησίας του ξενοδοχείο με τον γνωστό μας Αμερικανό πρώην διπλωμάτη και νυν σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας Χ.Κίσινγκερ και τον εκπρόσωπο της οικογένειας Ρότσιλντ.
Με βάση τις αναφορές του τουρκικού Τύπου παρέστησαν και άλλοι σημαντικοί παράγοντες όπως ο Τούρκος υπουργός για θέματα ΕΕ Omer Celik, ο υπουργός Οικονομικών Nihat Zeybekci, ο υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων Berat Albayrak, ο Αντιπρόεδρος του ΑΚΡ Yasin Aktay,ο Τούρκος πρεσβευτής στην Ουάσιγκτον αλλά και σωρεία διεθνών επενδυτών.
Παραβρέθηκαν οι Διεθύνωντες Σύμβουλοι της Citi James C. Cowles,της Coxto Associates Jeff Enslin,της Lazard Ken Jacobs,της Blackstone Hamilton E. Jones,της Warburg Pincus Chip Kaye, της BBVA Jose Manuel Gonzalez-Paramo,της WL Ross and Co. Chairman Wilbur Ross, της UN Staff Pension Fund Chairman Carol Boykin, ένας διάσημος σκακιστής ο Magnus Carlsen και φυσικά ο εκπρόσωπος της οικογένειας Ρόθτσιλντ James Rothschild.
Να αναφέρουμε ότι η Lazard είναι αυτή που κανονίζει τις αναδιαρθρώσεις χρεών. Έχουν περάσει δύο μήνες από το αποτυχών πραξικόπημα και ο πόλεμος στην Συρία βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή.
Όλα δείχνουν ότι τα «πουλέν» της Δύσης οδεύουν προς συντριβή και ένας βασικός λόγος για υτό είναι η αλλαγή στάσης της Άγκυρας υπέρ των ρωσικών θέσεων.
Στην κυβέρνηση ανησυχούν και για το τι ζητήθηκε από τους Τούρκους για το θέμα των προσφύγων. Το σίγουρο είναι ότι όλοι αυτοί δεν μαζεύτηκαν εκεί για να δουν την... κορμοστασιά του Ερντογάν.
Ειδικά οι Ροθτσιλντ από μόνοι τους αρκούν για να καθορίσουν τις τύχες εκατομμυρίων ανρθώπων, πόσο μάλλον όταν υπάρχουν και οι υπόλοιποι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...