Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2010

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΝΕΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   
                      

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Ιόνιων Νησιών Κώστα Γεωργαλίδη είχαν χθες το μεσημέρι ο Γραμματέας της Ν.Ε. Χρυσ. Μπούκας και η αναπληρώτρια Γραμματέας Λίνα Ρούσσου.

Ήταν η πρώτη συνάντηση από την ανάληψη των καθηκόντων του κ. Γεωργαλίδη και πέραν από τις ευχές για επιτυχία στο έργο του Γενικού Γραμματέα αυτό το κρίσιμο διάστημα μέχρι τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τη μετάβαση στη νέα διοικητική δομή της χώρας, τα μέλη της Ν.Ε. είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν μαζί του κυρίως για αναπτυξιακά θέματα που αφορούν την Περιφέρεια και την Κέρκυρα.

Ο κ. Γεωργαλίδης ενημέρωσε την αντιπροσωπεία της ΝΕ για τις εξελίξεις σε τρέχοντα και κρίσιμα θέματα, για την πορεία μεγάλων έργων όπως η Μαρίνα στη Σπηλιά, το θέατρο Φοίνικας, ο δρόμος Τρία Γεφύρια-Ποντή, για την πορεία του προγράμματος «Θησέας», για τις επενδύσεις μέσω του Αναπτυξιακού Νόμου και άλλα.

Ο Γραμματέας και η Αναπληρώτρια εξέφρασαν επίσης τις απόψεις και                       προτάσεις τους για ζητήματα που απασχολούν την Κέρκυρα, πάντα με στόχο την ευόδωση των αναπτυξιακών στόχων της Περιφέρειας και του Νομού της Κέρκυρας.                                                               Κέρκυρα 10-6-2010

1 σχόλιο:

  1. Μπλα μπλα μπλα μπλα. Γενικόλογες φανφάρες και ξύλινες κενολογίες. Αυτά τα δελτία τύπου είναι ό,τι πιο εξευτελιστικό για τη δημοκρατία. Χωρίς να λένε τίποτα επί της ουσίας μας ζαλίζουνε τα balls με λεκτικές μπουρδολογίες. μπλα μπλα μπλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...